Clipboard cu copiere multipla si istoric functie în Windows 10

0
58
Clipboard cu copiere multipla si istoric functie în Windows 10

Această nouă caracteristică a clipboard-ului Windows 10 este mult mai avansată decât experiența tradițională a clipboard-urilor, care s-a limitat doar la lipirea textului sau imaginii copiate recent. Acum, puteți vedea o varietate de text și imagini care au fost copiate în clipboard și puteți alege ce conținut doriți să lipiți.

În plus față de un număr mai mare de articole pe care să le lipiți, ceea ce diferențiază cu adevărat această caracteristică de clipboard este capacitatea sa de a sincroniza cu alte computere și tablete Windows 10 care folosesc aceeași autentificare în contul Microsoft. Aceasta înseamnă că puteți copia imagini și text dintr-un dispozitiv Windows 10 și să le lipiți pe altul.

Cum funcționează:

Pentru activarea funcției CLIPBOARD este necesar să apăsați tastele WINDOWS+V apoi click pe butonul TURN ON.

COPIERE

Copierea de bază a conținutului în clipboard pe Windows 10 funcționează exact la fel ca în trecut și se poate face prin cele două metode următoare.

1.Evidențiați textul sau imaginea aleasă într-o aplicație și apăsați Ctrl + C.
2.Faceți clic dreapta pe text sau imagini și selectați Copiere din meniul pop-up.

LIPIRE

Dacă doriți doar să inserați conținutul copiat cel mai recent din clipboard într-o aplicație, puteți utiliza în continuare cele două metode de paste tradiționale de mai jos sau metoda trei fiind cea mai modernă:

1. Apăsați Ctrl + V. Aceasta este scurtătura tradițională de paste folosită cu majoritatea versiunilor anterioare ale sistemului de operare Windows.
2.Faceți clic dreapta unde doriți să inserați conținutul și selectați Lipire din meniul pop-up.
3.Apăsând WINDOWS + V utilizați funcționalitatea modernă a clipboard-ului Windows 10, puteți alege dintre o serie de conținut copiat anterior din istoricul clipboard-urilor.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.