Cum descarci melodii gratuite de pe Youtube la o calitate foarte bună 320 kbps

1
14
Astăzi vă prezint o metodă foarte simplă de a descărca melodii de pe youtube la o calitate foarte bună 356 kbps ,folosind doar câteva cifre. Sunt mai multe variante pentru descarcarea sau mai bine zis extragerea fișierelor audio din videoclipurile youtube ,însă acele site-uri online care folosesc instrumente de convertire fac un pic mai complicată situația când e vorba de convertire la o calitate mai mare de 256 kbps ,probabil unele îți oferă acest lucru cu obligația de a face un cont sau chiar să plătești. Uneori mai descarc melodii gratuite nocopyright pentru tutorialele video pe care le editez ,de cele mai multe ori calitatea nu a fost tocmai excepțională așa că ,cumva am găsit o soluție pentru a descărca audio foarte ușor direct la calitatea cea mai bună 320 kbps. Tot ce trebuie să faci este să identifici melodia de pe youtube fie ea nocopyright sau altceva ,apoi adaugi în fața cuvântului ''youtube''trei cifre pe care le vei vedea în tutorialul video de mai jos.

Astăzi vă prezint o metodă foarte simplă pentru descărcarea melodiilor de pe youtube la o calitate foarte bună 320 kbps ,folosind doar câteva cifre.
Sunt mai multe variante pentru descarcarea sau mai bine zis extragerea fișierelor audio din videoclipurile youtube ,însă acele site-uri online care folosesc instrumente de convertire fac un pic mai complicată situația când e vorba de convertire la o calitate mai mare de 256 kbps ,probabil unele îți oferă acest lucru cu obligația de a face un cont sau chiar să plătești.
Uneori mai descarc melodii gratuite nocopyright pentru tutorialele video pe care le editez ,de cele mai multe ori calitatea nu a fost tocmai excepțională așa că ,cumva am găsit o soluție pentru a descărca  foarte ușor direct la calitatea cea mai bună 320 kbps.
Tot ce trebuie să faci este să identifici melodia de pe youtube fie ea nocopyright sau altceva ,apoi adaugi în fața cuvântului ”youtube” trei cifre pe care le vei vedea în tutorialul video de mai jos:

TUTORIAL VIDEO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.