Cum generezi gratuit coduri QR pentru anumite produse

HomeInternetBirou

Cum generezi gratuit coduri QR pentru anumite produse

Astăzi am să vă prezint o modalitate ușoară de a realiza coduri QR ,cu ajutorul instrumentului QR Code Generator care se află pe website-ul Seo4.Ro (S

Noi comenzi rapide tastatură în Windows 11
Cum extragi textul dintr-o poză, text ce va fi editabil într-un document
Cum se creează comenzi personalizate ale tastaturii în Windows 10 pentru aplicații

Astăzi am să vă prezint o modalitate ușoară de a realiza coduri QR ,cu ajutorul instrumentului QR Code Generator care se află pe website-ul Seo4.Ro (Site achiziționat de Fondator & Admin -Tutoriale Video) practic face parte din grupa noastră de website-uri .

Ce poti face cu un cod QR ? hai să presupunem că vrei să pui niste informații pe un produs pe care îl vinzi sau chiar un cod de articol , nu faci nimic altceva decât să scrii informațiile în căsuța text din instrumentul nostru iar apoi în secunda 2 ai un cod QR generat ,după care îl printezi si il pui direct la raft.

Clientul sau angajatul va scana codul QR cu telefonul și va vedea codul de articol ori eu stiu niste detalii despre articol în cazul unui telefon sau pc ,de multe ori e aglomeratie si poate vrei sa nu stai la raft alături de alte persoane mai ales acum cu pandemia si atunci scanezi rapid codul QR cu telefonul si citesti informațiile despre produs din mers.

Alt exemplu ar fi să zicem că vrei să trimiți cuiva o adresa sau un numar de telefon si nu vrei sa fie vizibilă ,sau ai un site si nu ai chef sa afisezi un text lung într-o pagină pentru un serviciu web ,cum ar fi instrucțiuni de folosire a unui instrument și tot așa lista poate continua cu diferite idei.

Scanați cu telefonul exemplele de coduri QR de mai jos:

Prin site-ul Seo4.Ro o să găsiți foarte multe unelte folositoare care simplifică situația în anumite probleme ,urmăriți tutorialul video de mai jos pentru mai multe detalii:

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0