Imagine backup în noul windows 10 pro 1909 pe Hdd extern

HomeMentenantaStocare

Imagine backup în noul windows 10 pro 1909 pe Hdd extern

În ultima perioadă windows 10 s-a modernizat foarte mult ,astfel s-a modificat și meniurile cu care eram obișnuiți spre exemplu opțiunea clasică de a

Comenzi aplicatii windows 10 pentru casuta de dialog RUN
Cum dezactivati windows defender din Windows 10
Cum activati autentificarea automata in Windows 10 chiar daca ai parola.

În ultima perioadă windows 10 s-a modernizat foarte mult ,astfel s-a modificat și meniurile cu care eram obișnuiți spre exemplu opțiunea clasică de a face o imagine back-up la partiția C este foarte ascunsă ,cu greu am descoperit-o undeva prin All Settings>Update & Security>Backup>More Options>See advanced settings>System image backup>Create a system image wow  🙂  bravo windows o opțiune aș zice eu destul de importantă care ar tebui să fie la suprafață este îngropată adânc în system.

Pentru cine nu știe System image backup este o opțiune extrem de importantă prin care faci o imagine backup la sistemul de operare pe un alt hard ,care te va ajuta atunci când întâmpini probleme cu sistemul fizic instalat .

Cu ajutorul unui stick sau un cd de recuperare vei reuși să restaurezi un sistemul de operare chiar daca a fost șters integral dacă ai o imagine backup pe un hdd extern.

În videoclipul de mai jos vă prezint ce meniuri ar trebui să parcurgeți pentru a realiza o imagine backup pe un hdd extern în noul windows 10 versiunea 1909.

Tutorial Video

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0