Imagine backup în noul windows 10 pro 1909 pe Hdd extern

0
14
Imagine backup în noul windows 10 pro 1909 pe Hdd extern

În ultima perioadă windows 10 s-a modernizat foarte mult ,astfel s-a modificat și meniurile cu care eram obișnuiți spre exemplu opțiunea clasică de a face o imagine back-up la partiția C este foarte ascunsă ,cu greu am descoperit-o undeva prin All Settings>Update & Security>Backup>More Options>See advanced settings>System image backup>Create a system image wow  🙂  bravo windows o opțiune aș zice eu destul de importantă care ar tebui să fie la suprafață este îngropată adânc în system.

Pentru cine nu știe System image backup este o opțiune extrem de importantă prin care faci o imagine backup la sistemul de operare pe un alt hard ,care te va ajuta atunci când întâmpini probleme cu sistemul fizic instalat .

Cu ajutorul unui stick sau un cd de recuperare vei reuși să restaurezi un sistemul de operare chiar daca a fost șters integral dacă ai o imagine backup pe un hdd extern.

În videoclipul de mai jos vă prezint ce meniuri ar trebui să parcurgeți pentru a realiza o imagine backup pe un hdd extern în noul windows 10 versiunea 1909.

Tutorial Video

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.