Imagine backup în noul windows 10 pro 1909 pe Hdd extern

HomeMentenantaStocare

Imagine backup în noul windows 10 pro 1909 pe Hdd extern

În ultima perioadă windows 10 s-a modernizat foarte mult ,astfel s-a modificat și meniurile cu care eram obișnuiți spre exemplu opțiunea clasică de a

Applicatia Mover poate muta programele instalate din C: pe alt hard disk
Ce poți face dacă nu ai permisiunea de a accesa un folder?
ShutUP10 oprește serviciile ce colectează date din windows 10

În ultima perioadă windows 10 s-a modernizat foarte mult ,astfel s-a modificat și meniurile cu care eram obișnuiți spre exemplu opțiunea clasică de a face o imagine back-up la partiția C este foarte ascunsă ,cu greu am descoperit-o undeva prin All Settings>Update & Security>Backup>More Options>See advanced settings>System image backup>Create a system image wow  🙂  bravo windows o opțiune aș zice eu destul de importantă care ar tebui să fie la suprafață este îngropată adânc în system.

Pentru cine nu știe System image backup este o opțiune extrem de importantă prin care faci o imagine backup la sistemul de operare pe un alt hard ,care te va ajuta atunci când întâmpini probleme cu sistemul fizic instalat .

Cu ajutorul unui stick sau un cd de recuperare vei reuși să restaurezi un sistemul de operare chiar daca a fost șters integral dacă ai o imagine backup pe un hdd extern.

În videoclipul de mai jos vă prezint ce meniuri ar trebui să parcurgeți pentru a realiza o imagine backup pe un hdd extern în noul windows 10 versiunea 1909.

Tutorial Video

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0