Windowsfx arată exact ca Windows 10 însă nu este Windows.

HomeLinux

Windowsfx arată exact ca Windows 10 însă nu este Windows.

Windowsfx / Linuxfx este o distribuție Linux braziliană bazată pe Ubuntu ce se aseamănă cu Windows 10 la prima vedere. Acest lucru poate fi util pent

Manjaro Deepin distribuție linux cu un mediu desktop superb
7 lucruri importante dupa ce instalezi Linux Mint 17.1
Cum înlăturați zgomotul de fond dintr-un videoclip folosind unelte de Linux

Windowsfx / Linuxfx este o distribuție Linux braziliană bazată pe Ubuntu ce se aseamănă cu Windows 10 la prima vedere.
Acest lucru poate fi util pentru utilizatori care trec la Linux de la Windows 10, deoarece are o interfață similară cu Windows 10. Linuxfx este livrat cu o interfață intuitivă de utilizator pentru desktop Cinnamon.

Linuxfx vine cu diverse instrumente precum Sentinela, un software de viziune computerizată cu analize video și software pentru controlul accesului (recunoașterea facială și recunoașterea automată a plăcuțelor numerice), detectarea obiectelor ,vârstă și detecție a dispoziției.

Unele dintre caracteristicile interesante din Linuxfx includ o temă WX pentru desktop, un nou asistent personal și aplicații de sistem. De asemenea, este compatibil cu aplicațiile pentru Windows (.exe și .msi) cu ajutorul Wine.

Una dintre frumusețile Linux este că îl poți personaliza pentru a răspunde nevoilor ,cerințelor sau alegerilor dvs. Există mii de sisteme de operare personalizate cu Linux si distribuite de mai multe grupuri de pasionați de Linux.

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0