Programare ștergere automata email-uri nedorite Gmail

0
20
Programare ștergere automata email-uri nedorite Gmail

Zilnic primim email-uri din diferite părți de multe ori pe lângă adresele de email cunoscute se mai strecoară și alte adrese de la agenții publicitare care te disperă cu zeci de email-uri pe zi cu diferite oferte.

Asta se întâmplă deoarece fie ai cumpărat ceva de pe un site ori adresa ta de email este vizibilă pe internet.
De exemplu să zicem că ai cumpărat ceva de pe eMAG, odată ce ai făcut treaba asta vei primi aproape zilnic email-uri cu ofertele lor, acum hai să ne imaginăm că ați cumpărat și de pe Altex, Flanco,A1,PcGarage etc… automat vei primi sute oferte de la toți unele interesante altele mai puțin.

O rezolvare pentru limitarea lor ar fi să vă dezabonați de la anumite servicii din cadrul ofertantului, altă soluție cred eu mai bună ar fi să creezi un filtru cu ștergere automată a email-urilor nedorite.

Magazinele online cunoscute ca cele enumerate mai sus, pot aduce beneficii prin aceste ofertări prin email dar, sunt anumite magazine de talie mai mică care îți trimite la spam-uri de îți vine greață când vezi adresa aia de email de câte 20 de ori pe zi încât îți vine să o ștergi, însă nu merge așa pentru nu faci nimic altceva de ștergi un email pe când dacă adaugi un filtru automat pe această adresă nu trebuie să mai te chinui să le ștergi deoarece o face sistemul gmail în mod automat.

Pentru mai multe detalii urmăriți tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.