Optimizarea în masă a imaginilor dintr-un folder cu un singur click

1
24
Optimizarea în masă a imaginilor dintr-un folder cu un singur click

În această postare, vom vorbi despre Mass Image Compressor care după părerea mea este cel mai bun software gratuit pentru comprimare și optimizare a imaginilor pentru Windows 10. Comprimarea imaginilor este la îndemână pentru a reduce dimensiunea imaginilor (să spunem de la 3-4 MB sau mai mari la 300 KB), ceea ce ajută la economisirea spațiului pe disc.

Poate fi util și atunci când trebuie să partajați colecția de imagini pe rețelele de socializare sau prin email. Lățimea și înălțimea imaginii nu sunt modificate deși există opțiune și pentru acest mod, doar dimensiunea fișierului este redusă prin reducerea numărului de culori sau a calității imaginii.

Imaginile de ieșire arată exact la fel cu imaginile de intrare. Puteți deschide imaginile comprimate în orice aplicație sau software de vizualizare a fotografiilor și nu veți observa nicio modificare mai accentuată.
Printre altele acest program conține o opțiune specială pentru optimizarea în masă a mai multor imagini deodată ,însă pentru mai multe detalii vezi tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.