WinXCorners vă permite să utilizați Hot Corners în stil MacOsX pentru Windows 10

0
21
WinXCorners vă permite să utilizați Hot Corners în stil MacOsX pentru Windows 10

Hot Corners este o funcție nativă în macOS prin care utilizatorii de Mac pot porni un screen saver, vizualiza desktop-ul, pot deschide Launchpad sau pot vizualiza mai multe ferestre deschise deodată etc., plasând cursorul mouse-ului pe oricare dintre cele patru colțuri ale ecranului desktop sau laptop.
Această caracteristică este destul de utilă, însă sistemul de operare Windows 10 nu vine cu această caracteristică în mod nativ. Totuși, este posibil să utilizați Hot Corners în stil Mac în Windows 10 cu ajutorul instrumentului „WinXCorners” pe care l-am abordat în această postare.
Acesta este un instrument open-source și portabil care vă permite să activați Hot Corners în Windows 10.
Folosind acest instrument WinXCorners, puteți seta oricare dintre cele patru colțuri ale ecranului Windows 10 pentru a deschide Centrul de Acțiuni, pentru a lansa modul Task View (pentru a previzualiza toate ferestrele deschise), pentru a ascunde aplicațiile de fundal și pentru a afișa doar fereastra în prim-plan sau activă, opriți monitorul, lansați Screen Saver sau opriți ecranul laptopului sau monitorul.
Trebuie doar să configurați acest instrument prima dată după care deplasați cursorul mouse-ului pe oricare dintre colțurile ecranului iar acțiunea stabilită de dvs. va fi declanșată imediat.

Ceea ce mi îmi pare mai util este că puteți seta o comandă personalizată pentru Hot Corners. De exemplu, puteți lansa un browser, Notepad ++ sau o altă aplicație atunci când mutați cursorul mouse-ului într-un anumit colț al ecranului.Pentru mai multe detalii urmărește tutorialul video de mai jos.

Tutorial Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.