Economisiți până la 95% din memorie și reduceți dezordinea de tab-uri în Google Chrome

0
10
onetab

OneTab este o extensie pentru Google Chrome cu care atunci când aveți prea multe tab-uri deschise, faceți clic pe pictograma OneTab pentru a converti toate tab-urile într-o listă. Când va trebui să accesați din nou tab-urile, le puteți restabili individual sau dintr-o dată.

Când tab-urile se află în lista OneTab, veți economisi până la 95% din memorie, deoarece veți reduce numărul de tab-uri deschise în Google Chrome.

OneTab vă permite de asemenea să exportați și să importați cu ușurință tab-urile ca listă de adrese URL. Totodată vă permite creare unei pagini web cu lista dvs. de tab-uri împreună cu un cod QR generat astfel încât să puteți partaja cu ușurință lista cu alte persoane, alte computere sau cu smartphone-ul,tabletă.

Puteți să glisați și să fixați filele din lista OneTab pentru a le reordona. De asemenea, puteți ține apăsată tasta Ctrl sau Cmd în timp ce restaurați filele și acestea vor rămâne în lista OneTab (ceea ce înseamnă că puteți utiliza OneTab ca modalitate de a lansa rapid un set de file utilizate în mod obișnuit).

Nu veți pierde lista de file dacă închideți accidental fereastra OneTab, dacă browserul dvs. se blochează sau dacă reporniți computerul.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.