Applicatia Mover poate muta programele instalate din C: pe alt hard disk

0
21
Applicatia Mover poate muta programele instalate din C pe alt hard disk

Dacă doriți să mutați aplicațiile Windows instalate de pe o unitate pe alta, în scopul de a elibera spațiul s-au aveți semnale de uzură pentru HDD s-au SSD,în aceste cazuri se poate folosi Mover.

Windows are această caracteristică însă nu este disponibilă pentru toate aplicațiile.
Mutarea aplicațiilor nu este la fel de ușoară precum copierea-lipirea. Trebuie să se schimbe multe, în special în registru, comenzi rapide și intrări în meniul de pornire. Dacă sunteți în căutarea unui program gratuit pentru a realiza acest lucru, atunci Applicatia Mover merită încercat. A fost conceput pentru a muta programe de pe o cale pe o cale diferită pe același hard disk sau pe un alt hard disk pe același.

Mai întâi de toate trebuie să vă asigurați că rulați Mover cu permisiunea de administrator și permiteți când vi se solicită fereastra UAC. Odată pornit aveți la dispoziție următoarele opțiuni:

1.Selectați locația unui folder de program existent
2.Selectați destinația finală unde doriți să schimbați programul
3.Cel mai bine ar fi să faceți câteva opțiuni, inclusiv actualizarea căii de regiștri curente, actualizarea comenzilor rapide și instalarea fișierelor jurnal.
4.Scanează toate comenzile rapide ale ferestrelor din meniul Start și ajustează referințele căii la noua locație. Vi se va cere să confirmați toate modificările dacă ați selectat opțiunea Confirmare modificări. Va fi afișată o listă de articole unde vor fi afișate locația veche și locația nouă. Include EXE, DLL și orice alt fișier. Dacă există vreo modificare a registrului, va fi afișată și ea.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.