PowerToys de la Microsoft va fi îmbunătățit pe viitor cu mai multe unelte

1
32
PowerToys de la Microsoft va fi îmbunătățit pe viitor cu mai multe unelte

Windows 10 PowerToys de la Microsoft conține pachete cu instrumente utile care pot ajuta la productivitate. PowerToys conține un Ghid de comenzi rapide, FancyZones și PowerRename, Image Resizer și multe altele.

Instrumentul PowerToy necesită Windows 10 1903 (versiunea 18362) sau o versiune ulterioară.

Și acum ai să o luăm pe rând:

1.Color Picker

Este un selector de culori simplu și rapid la nivel de sistem, care se activează cu Win + Shift + C. Color Picker vă permite să alegeți culori din orice aplicație care rulează în prezent și copiază automat valorile HEX sau RGB în clipboard.
Foarte util pentru Web Designer.

2.FancyZones

Este un manager de ferestre care facilitează crearea unor spatii complexe de ferestre și poziționari rapide a ferestrelor în aceste spații ,totodată îți dă posibilitatea să creezi spațiile tale proprii.

3.File Explorer

Programele suplimentare pentru File Explorer care vor permite redarea pictogramelor SVG și adăugarea panoului de previzualizare pentru File Explorer.

4.Panoul de previzualizare este o caracteristică existentă în File Explorer. Pentru a o activa, trebuie doar să faceți clic pe fila Vizualizare din panglică și apoi să faceți clic pe „Panou de examinare”. PowerToys va permite acum previzualizarea a două tipuri de fișiere: Markdown (.md) și SVG (.svg)

5.Redimensionare imagine

Image Resizer este o extensie Windows Shell pentru redimensionarea rapidă a imaginilor. Cu un simplu clic dreapta din File Explorer, redimensionați instantaneu una sau mai multe imagini.
De asemenea în setările instrumentului aveți posibilitatea să modificați sau să setați dimensiunea ,calitatea și extensia dorită.

6.Keyboard Manager

Este un manager de tastatură care vă permite să personalizați tastatura pentru a fi mai productiv simplificând combinația de taste prin crearea a propriilor comenzi rapide de pe tastatură.

7.PowerRename

PowerRename este o extensie Windows Shell pentru redenumirea avansată în masă utilizând căutarea și înlocuirea cu expresii regulate.
PowerRename mai permite căutarea și înlocuirea simplă sau potrivirea mai avansată a expresiilor regulate.
În timp ce introduceți expresiile de căutarea și înlocuiți câmpurile de intrare, zona de previzualizare va afișa instant ce elemente vor fi redenumite.

8.PowerToys Run

PowerToys Run este o nou instrument din PowerToys care vă poate ajuta să căutați și să lansați aplicația instantaneu cu un comnda Alt + Space.

9.Ghid de comenzi rapide

Ghidul de comenzi rapide pentru tasta Windows apare atunci când un utilizator ține apăsată tasta Windows mai mult de o secundă și afișează comenzile rapide disponibile pentru starea curentă a desktopului.

TUTORIAL VIDEO

1 COMENTARIU

  1. […] Pentru cine nu știe Microsoft PowerToys este o colecție de instrumente și utilitare pentru birourile de finalizare a sarcinilor din departamentele IT. Acești profesioniști cer mai mult de la computerele lor pentru a realiza o muncă productivă, iar utilizatorii experimentați ai PowerToys își pot personaliza experiența de utilizare. Dacă doriți să îl instalați vă rugăm parcurgeți articolul de Aici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.