Cum descărcați foarte ușor windows 10 cu versiunea pe care o doriți

HometutorialMentenanta

Cum descărcați foarte ușor windows 10 cu versiunea pe care o doriți

Microsoft pune la dispoziția publicului legături de descărcare ISO gratis și disponibile public (Windows 8 și Windows 10) descărcarea fiind cam neprie

Surplus de securitate cu GlassWire un firewall complex
Dark Reader temă întunecată pe orice Website
Flag Counter instrument super pentru statistici website

Microsoft pune la dispoziția publicului legături de descărcare ISO gratis și disponibile public (Windows 8 și Windows 10) descărcarea fiind cam neprietenoasă deoarece este foarte greu să ajungi de fapt la accesul direct către toate versiunile a Imaginilor iso Windows 10.

O soluție ar fi metoda de mai jos ,prin care poți descărca extrem de ușor de pe site-ul oficial Microsoft orice versiune de windows 10 doar prin câteva click-uri.

Fido este un script PowerShell care a fost conceput pentru a fi utilizat în Rufus, dar care poate fi utilizat și separat ,scopul său fiind automatizarea accesului la linkurile oficiale de descărcare ISO Microsoft Windows.

Odată ce rulezi script-ul în PowerShell vei fi întrebat ce windows vrei să descarci ex: win 10 sau win 8 după care va urma o serie de selecții pentru versiune ,limbă și tip procesor (x64/x86) ,într-un final vei ajunge la butonul de download ,însă pentru mai multe detalii vezi tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0