Cum descărcați foarte ușor windows 10 cu versiunea pe care o doriți

HometutorialInternet

Cum descărcați foarte ușor windows 10 cu versiunea pe care o doriți

Microsoft pune la dispoziția publicului legături de descărcare ISO gratis și disponibile public (Windows 8 și Windows 10) descărcarea fiind cam neprie

Cum faci o semnătură email mai profesională pentru Gmail
64 website-uri superutile cu funcții online gratuite
Descarca Firefox 89 cu design Proton 

Microsoft pune la dispoziția publicului legături de descărcare ISO gratis și disponibile public (Windows 8 și Windows 10) descărcarea fiind cam neprietenoasă deoarece este foarte greu să ajungi de fapt la accesul direct către toate versiunile a Imaginilor iso Windows 10.

O soluție ar fi metoda de mai jos ,prin care poți descărca extrem de ușor de pe site-ul oficial Microsoft orice versiune de windows 10 doar prin câteva click-uri.

Fido este un script PowerShell care a fost conceput pentru a fi utilizat în Rufus, dar care poate fi utilizat și separat ,scopul său fiind automatizarea accesului la linkurile oficiale de descărcare ISO Microsoft Windows.

Odată ce rulezi script-ul în PowerShell vei fi întrebat ce windows vrei să descarci ex: win 10 sau win 8 după care va urma o serie de selecții pentru versiune ,limbă și tip procesor (x64/x86) ,într-un final vei ajunge la butonul de download ,însă pentru mai multe detalii vezi tutorialul video de mai jos.

TUTORIAL VIDEO

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0