Windows 10 Enterprise LTSC v.1809 2019 instalat pe pc prezentare-test

HomeSistem

Windows 10 Enterprise LTSC v.1809 2019 instalat pe pc prezentare-test

Windows 10 Enterprise LTSC v.1809 2019 este o versiune stabilă de windows bazată pe Windows 10 Pro ,cu o securitate extrem de high și optimizat în așa

Cum descarcati gratuit varianta originala windows 10 de la Microsoft
Ce este necesar sa verifici inainte sa faci update la Windows 10 – 29 iulie lansare
Cum faci dual boot Windows 10 cu Linux Mint si cum revii la boot normal

Windows 10 Enterprise LTSC v.1809 2019 este o versiune stabilă de windows bazată pe Windows 10 Pro ,cu o securitate extrem de high și optimizat în așa fel pentru a funcționa super rapid.

Versiune LTSC Windows 10 nu conține nici una dintre componentele Windows 10 cum ar fi Microsoft Edge ,precum și componente / aplicații actualizate în mod regulat prin intermediul Microsoft Store, cum ar fi Camera, Cortana, OneNote și alte aplicații moderne preinstalate de asemenea a fost eliminat și Microsoft Store.

Toate aceste schimbări au fost făcute tocmai ca această versiune să fie mai lite ,mai simplă și mult mai rapidă ca versiunile Pro/Home.
După ce l-am instalat în pc la viteză l-aș compara ca un windows 7 (modernizat) angrenat de componente pc noi 2020 , 🙂 dacă ești gammer cred că este o soluție excelentă ,de asemenea cred că va rula cu succes și pe pc-uri mai vechi.

La testele mele a reacționat foarte bine și rapid la deschiderea jocurilor ,rularea filmelor 4k ,lucru în corel si photoshop ,viteză internet și browser ,consum redus de resurse.

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0