Windows 10 Enterprise LTSC v.1809 2019 instalat pe pc prezentare-test

0
30
Windows 10 Enterprise LTSC 1809 instalat pe pc prezentare-test

Windows 10 Enterprise LTSC v.1809 2019 este o versiune stabilă de windows bazată pe Windows 10 Pro ,cu o securitate extrem de high și optimizat în așa fel pentru a funcționa super rapid.

Versiune LTSC Windows 10 nu conține nici una dintre componentele Windows 10 cum ar fi Microsoft Edge ,precum și componente / aplicații actualizate în mod regulat prin intermediul Microsoft Store, cum ar fi Camera, Cortana, OneNote și alte aplicații moderne preinstalate de asemenea a fost eliminat și Microsoft Store.

Toate aceste schimbări au fost făcute tocmai ca această versiune să fie mai lite ,mai simplă și mult mai rapidă ca versiunile Pro/Home.
După ce l-am instalat în pc la viteză l-aș compara ca un windows 7 (modernizat) angrenat de componente pc noi 2020 , 🙂 dacă ești gammer cred că este o soluție excelentă ,de asemenea cred că va rula cu succes și pe pc-uri mai vechi.

La testele mele a reacționat foarte bine și rapid la deschiderea jocurilor ,rularea filmelor 4k ,lucru în corel si photoshop ,viteză internet și browser ,consum redus de resurse.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.