Cum completați și semnați electronic o cerere în format .pdf

0
86
Cum completați și semnați electronic o cerere în format .pdf

Astăzi o să explic cum să completați,semnați o cerere tipizată în format electronic .pdf fie ea de angajare sau demisie.
Legat de acest subiect am primit mai multe email-uri despre anumite persoane care au primit astfel de cereri în urma audieri online (măsură de protecție covid) pentru angajare la o firmă.
Odată cu tehnica modernizată mai nou poți semna electronic o cerere pe care ți-o trimite angajatorul prin email fără să te mai deplasezi la firmă în cazul în care sediul nu este în orașul tău sau este folosită ca măsură preventivă covid.
De multe ori angajatorul îți trimite formatul de cerere .pdf însă nu îți explică cum să completezi acest formular cu semnătură electronică de obicei aceste formulare se vizionează cu Adobe Reader
Modalitatea mai complicata ar fi să printezi formularul pe o hârtie apoi să îl completezi în pix după care il scanezi pentru a trimite documentul fizic completat în mod electronic pe email.
După cum observați este o operațiune lungă și costisitoare așa că în tutorialul video de mai jos am să vă arăt cum să completați acest doc. pdf printr-o metodă mai simplă.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.