Care este cel mai bun antivirus gratuit 2021?

1
22
Care este cel mai bun antivirus gratuit 2021

Puteți găsi o mulțime de programe antivirus gratuite pe web ,dar problema este că multe dintre ele vă pot fura informațiile personale, mai ales dacă sunteți utilizator Windows. Motivul este că Windows este principala țintă pentru malware și alte virusuri. Prin urmare, asigurați-vă că nu sunteți victima acestor escrocherii și accesați site-urile legitime pentru a fi în siguranță.

Să aflăm cum puteți opta pentru cel mai bun antivirus.

Întrucât rata atacurilor informatice este în creștere, nu puteți găsi foarte multe aplicații antivirus care oferă o bună protecție. Deși multe mărci oferă o versiune gratuită a antivirusului lor, știți că există o diferență în ceea ce privește calitatea și securitatea.

Problema este că multe dintre aplicațiile antivirus gratuite pe care le puteți găsi pe internet nu oferă altceva decât o scanare gratuită. Aceste programe pot detecta malware-ul pentru dvs., dar vă vor solicita plata atunci când trebuie să îl eliminați.

Cum să căutați cel mai bun antivirus?

Dacă doriți să alegeți cel mai bun antivirus, vă sugerăm să verificați urmatorii pasi:

Autentic gratuit

În primul rând, este important să rețineți că multe mărci tind să folosească diferite trucuri pentru a-și păstra utilizatorii de aplicații. Un astfel de truc pe care îl folosesc este o încercare gratuită. După expirarea perioadei de încercare, acestea vă solicită să efectuați o plată pentru a continua să utilizați aplicația.

Prin urmare, ceea ce trebuie să faceți este să vă asigurați că produsul este cu adevărat gratuit (ex: Free ,Full Free) și nu oferă doar o „încercare gratuită”.(ex: Trial 30 days sau free trial).

Nicio surpriza

În ceea ce privește securitatea online, asigurați-vă că evitați surprizele. Deci, ceea ce trebuie să faceți este să vă faceți temele pentru a vă asigura că marca nu ascunde nimic. La urma urmei, nu doriți să ajungeți să plătiți pentru funcțiile de care nu aveți nevoie.

Protecție ridicată

Este important să vă asigurați că aplicațiile antivirus gratuite oferă un nivel ridicat de securitate pentru dispozitivele pentru care sunt concepute.

Rezultate excelente ale testelor

Este posibil să doriți să aveți aplicații antivirus false acolo. Deci, ar trebui să rulați diferite teste pentru a vă asigura că aplicația funcționează bine. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l țineți cont este siguranța programului ca atare ar trebui să vedeti comparatiile facute de specialisti.

De asemenea puteti incepe verificarea programului antivirus cu website-ul Av-test.

AV-TEST GmbH este institutul independent de cercetare pentru securitatea IT din Germania. De mai bine de 15 ani, experții din Magdeburg au garantat compararea care asigură calitatea și testele individuale ale tuturor produselor de securitate IT relevante la nivel internațional.

Caracteristici suplimentare

Dacă credeți că puteți obține cea mai bună marcă fără a efectua o plată, ar trebui să vă gândiți din nou. Ar trebui să luați în considerare mărcile care oferă funcții suplimentare și care nu costă bani suplimentari.

Dacă aveți nevoie de sugestii pentru a opta pentru cel mai bun antivirus, vă recomandăm să verificați următoarele 6 mărci.

Bitdefender: Deține o protecție premiată împotriva amenințărilor noi și existente.

Avast: Acest antivirus oferă multe funcții suplimentare, dar vine cu o mulțime de reclame.

AVG: AVG oferă un nivel decent de protecție cu extensia sa de browser.

Avira: Dacă sunteți în căutarea celui mai bun antivirus gratuit pentru Windows, acesta este cea mai bună alegere. Acest program folosește tehnologie de ultimă generație care oferă protecție fiabilă anti-malware și antivirus.

Panda : Acest antivirus folosește o tehnologie puternică. Are un set de câteva caracteristici grozave, cum ar fi un VPN gratuit.

Kaspersky Security Cloud – Free: Construit cu tehnologii adaptive brevetate, Kaspersky Security Cloud – se adaptează gratuit la sistemul tau pentru a menține în siguranță. Știe când să te alerteze, când să te avertizeze și când să intervină pentru a bloca amenințările directe.

Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să optați pentru cel mai bun antivirus gratuit.

1 COMENTARIU

  1. Eu unul folosesc Avast de mai multi ani, reclamele de care spui tu nu mi-au aparut, sau daca te referi la faptul ca dupa actualizari promoveaza instalarea altor produse software sa stii ca nu sunt deloc agresive.

    Din lista ta de recomandari as pune Avg pe ultimul loc 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.