Cum afli cât consumă pc-ul tău și cât plătești pe an

HomeInternetMentenanta

Cum afli cât consumă pc-ul tău și cât plătești pe an

În acest articol, vom vedea o modalitate simplă de a măsura consumul de energie al pc-ului dvs.(unitate centrală si componentele ei + display) cu ajut

Emulator Web ce are inclus Softaculous cu 356 app Web
5 site-uri incredibile pentru poze, animație și convertire
Cum organizezi marcajele din browser pe categorii

În acest articol, vom vedea o modalitate simplă de a măsura consumul de energie al pc-ului dvs.(unitate centrală si componentele ei + display) cu ajutorul unui instrument online gratuit care se numește OuterVision® Power Supply Calculator.

Acest instrument Web măsoară consumul de energie al computerului și este unul dintre cele mai simple si complexe aplicații web deoarece oferă nu numai puterea consumată, ci și costul anual al energiei.

Pentru a utiliza acest instrument online, ar trebui să accesați site-ul oficial al Outervision. Odată ce ați intrat pe pagina vă va cere să plasați informații despre computerul dvs., cum ar fi placa de bază, procesorul ,placa video ,ssd-uri etc.

Există două moduri, Expert și Basic, pentru 2 tipuri diferite de utilizatori. Modul „Basic” vă cere să introduceți unele detalii mai simple și vă poate oferi un rezultat destul de precis. Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană tehnică și nu sunteți mulțumit de metoda Basic ,alegeți modul „Expert”. vă va cere să puneți mai multe informații, dar veți obține un rezultat corect.

Însă pentru mai multe detalii vă rugăm urmăți tutorialul video de mai jos:

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0