Cea mai bună aplicație gratuită anti-virus pentru Android

HomeInternetSecuritate

Cea mai bună aplicație gratuită anti-virus pentru Android

Popularitatea din ce în ce mai mare a sistemului Android a declanșat amenințări ridicate de protecție, care variază de la software-ul rău intenționat

Emulator super care ruleaza in windows jocuri si aplicatii android
Cum te conectezi la telefon superfast prin wireless fără cablu de date
Cum vezi in oglinda si controlezi telefonul tau cu TeamViewer

Popularitatea din ce în ce mai mare a sistemului Android a declanșat amenințări ridicate de protecție, care variază de la software-ul rău intenționat popular la tehnici avansate de phishing și furt de identitate.

Pentru a putea ajuta utilizatorii sistemului de operare Android să gestioneze aceste probleme, numeroase companii de software de siguranță și-au introdus propriile programe de securitate personală, dar ar fi nevoiți să plătească aproape 30 de $ pe an pentru o aplicație portabilă completă care nu pare a fi o afacere bună, mai ales atunci când există o gamă largă de aplicații cu protecție gratuite care vă vor proteja cerințele, inclusiv un grup de pachete complete de protecție cu funcții Anti-Furt.

Acestea sunt aspectele la care ne uităm atunci când selectăm și evaluăm o aplicație de securitate:

Motor Anti-Malware: Capacitatea aplicației de a recunoaște, curăța și elimina software-ul și scripturile distructive. Ca și o examinare paralelă a capacităților de apărare în timp real, a fost utilizat EICAR Anti-virus Analyze.

Securitate suplimentară: Unele programe de siguranță pot include un set de securitate încorporată de la site-uri web distructive (Navigare web protejată), de la spam sau SMS-uri comerciale  (sistem de filtrare a spamului) și în opoziție cu aplicațiile potențial nedorite sau PUA-urile (Software Defense). Dacă se oferă o serie de astfel de opțiuni de protecție suplimentară, acestea pot fi examinate individual pentru a descoperi cât de bine își fac treaba.

Consilier Nivel Confidențialitate: Funcția de consilier de confidențialitate personală va trebui să aibă capacitatea de a enumera toate programele configurate și de a clasifica pericolul acestora în conformitate cu permisiunile pe care le necesită pentru a opera, întrucât unele dintre acestea pot fi considerate confidențialitate personală și bresa de securitate.

USSD Exploit Protecție: Codurile USSD sunt comenzi speciale „formate” pe care le puteți utiliza pentru a avea acces la o serie de funcții telefonice. Unele site-uri web dăunătoare folosesc acest USSD pentru a profita la maximum de vulnerabilitățile anumitor dispozitive prin backlink-uri dăunătoare și reglementări QR. Dacă este asigurată această securitate, evaluăm puterea aplicației pentru a preveni corect acest tip de atacuri.

Resurse Adăugate: Multe aplicații constau dintr-o pereche de instrumente suplimentare pentru a vă proteja. Multe dintre ele pot include, printre altele, să luați legătura cu & filtrarea SMS-urilor, prevenirea aplicațiilor și Backup-ul și recuperarea datelor. Performanța  lor ne ajută să evaluăm aplicația în general.

Resurse de Sistem: indiferent de modul în care se poate executa excelent o aplicație de securitate, aceasta nu ar trebui considerată o aplicație mobilă fantastică atunci când ajunge să fie o cosumatoare de memorie  sau poate un adware primar.

Anterior, costurile de utilizare a acumulatorului telefonului reprezentau un lucru important în această prezentare generală. Cu toate acestea, trebuiau eliminate din cauza fragmentării sistemului  Android și, de asemenea, a numărului substanțial de produse cu alte capacități și a ratei de viteză a cipului procesorului, care furnizează mult prea mulți factori care ar putea duce la inadecvare sau fapte înșelătoare.

CM Security Master

CM-Security-80Această aplicație este simplificată, dar oferă un nivel minunat de apărare.Are un instrument de siguranță eficient și finisat într-un pachet mic. Detine o alternativă de scanare Sdcard. Verificarea virușilor nu se limitează la APK-uri ,foloseste putin RAM si are o dimensiune redusă.

Licență: fără costuri

Malwarebytes Security

malwarebytes-80_1Foarte simplu de utilizat. Motor anti – malware rapid și eficient. Pereche utilă de echipamente de confidențialitate.

Structura de examinare actualizată poate fi destul de exagerată pentru mulți clienți.

Licență: fără costuri

Lookout Security & Antivirus

Lookout-Security-80Siguranță rapidăsi eficienta împotriva software-ului rău intenționat. Detalii conexiuni Copiere de Rezervă și revenire , funcții Găsire Telefon conținute în pachet. Funcțiile avansate, cum ar fi Explorarea Inofensivă, Fixarea și curățarea la distanță, împreună cu Consultantul de nivel de confidențialitate pot fi găsite numai din varianta plătită.

Certificare: Gratuită

Avast Antivirus & Security

Avast-antivirus-mobile-80Instrument excelent de software contra – malware, combinat cu o listă completă de instrumente de protecție. Alternative inovatoare anti-furt cu SMS-uri și comenzi bazate pe web pentru a vă găsi telefonul mobil.

Cele mai inovatoare caracteristici antifurt și firewall-ul necesită un gadget înrădăcinat pentru a funcționa. Începând cu versiunea 3. ,acesta este un freeware restricționat de atribut. Mai exigent decât modelele anterioare de pe telefoanele mai vechi.

Licență: gratuit (caracteristici minime)

Comodo Antivirus & Mobile Security

Comodo-mobile-security-80Excelent motor de software contra – malware. Interfață ușoară și clară. Funcții antifurt benefice. Detalii personale excelente pentru backupul caracteristicii Sdcard. Set de echipamente excelente și utile.Lipsește o opțiune de siguranță web. Nu funcționează ca Manager de dispozitive. Nu există anumite preveniri pentru WiFI, 3G sau Roaming.

Licență: Total gratuit

Sophos Free Antivirus and Security

sophos-antivirus-80O aplicație minunată de securitate complet gratuită pentru iPhone, cu capacități fantastice de contra – virusuri.

UI ușor, deși practic major. Mare generator de contravirusuri cu perioade de degresare rapidă. Anti-efracție dependentă de SMS. Lista completă a caracteristicilor care măresc în mare măsură beneficiile aplicației.

Dimensiune de configurare mare. Tehnică incertă de actualizare a descrierii virusului. Utilizarea RAM a crescut în comparație cu modelele anterioare. Se pare că funcționează cel mai bine atunci când este conectat permanent la internet utilizând soluția Cloud Check activată.

Certificare: Total gratuit

360 Security

360-Security-80Design și stil simplificat având o interfață simplă. Motor anti-malware rapid și ușor. Pereche interesantă de instrumente.

Nouă listă intruzivă de permisiuni. Imposibilitatea de a implica capabilități antiefracție.

Certificat: fără costuri

 

ALTE PROGRAME DE SECURITATE EVALUATE:

Bitdefender Antivirus Free oferă gratuit o protecție optimă împotriva virușilor pentru sistemul dvs. de operare Android. Motorul de verificare este util, dar bazat pe cloud, de aceea veți avea nevoie de o conexiune web, astfel încât să funcționeze eficient. Acesta va scana aplicații noi de fiecare dată când sunt montate și, cu siguranță, va ingera mult mai puține resurse decât alte aplicații. După montare, va funcționa de la sine, fără niciun alt design, ceea ce îl face o aplicație mobilă antimalware ideală pentru utilizatorii dvs. semnificativ mai puțin cunoscuți. Din păcate să spunem, absența oricăror posibilități avansate ar putea crea o provocare pentru clienții intermediari și superiori care se bucură să modifice opțiunile și să dețină controlul constant.

AVG Anti-Virus Free oferă un motor rezonabil de detectare a virușilor care poate detecta și interzice majoritatea software-ului rău intenționat care încearcă să se implice cu telefonul sau tableta PC (veți găsi variante dedicate atât pentru tipul de produse). Componenta nu atât de excelentă este că ar putea marca unele programe și funcții legitime (inclusiv root) ca software potențial nedorit, care nu poate fi deloc minunat și vă va determina să dezinstalați programe perfect sigure. Protecția sa sigură de navigare pe site-ul web face o sarcină bună și oferă o experiență de navigare complet gratuită. Din păcate, cele mai eficiente instrumente sunt doar modelele de testare a timpului de 14 zile. Mai mult, lipsește siguranța în opoziție cu episoadele USSD, împreună cu funcționalitatea antiefracție sunt limitate la alegeri online.

Dr. Web Light v.7 nu este într-adevăr un pachet de stabilitate totală (lipsește caracteristicile Contra – furt și securitate), dar nu se încurajează în consecință. Într-adevăr, nu este o aplicație anti-malware mediocra , de fapt, ratele sale de descoperire sunt foarte bune și, de asemenea, nivelurile de utilizare a memoriei Ram sunt sub cele obișnuite. Ratele de verificare sunt rapide chiar și cu soluția „Fișiere de date în arhive” activată. Pentru a evita confuzii suplimentare, trebuie să înțelegeți că puteți găsi 2 tipuri distincte ușor disponibile: v.7 (gratuit și adesea va prezenta reclame în pub-ul de notificări) și v.9 (doar un test limitat de 14 zile).

TrendMicro Mobile Security & Antivirus are o interfață elegantă, împreună cu un instrument anti-malware foarte bun. În plus, conține un dispozitiv de scanare a confidențialității complet gratuit pentru Facebook (caută opțiuni nesigure în conturile dvs.), 50 MB spațiu de stocare în cloud pentru detalii de rezervă și tocmai aici se termină tratamentul gratuit. Faptul este că TrendMicro nu este o aplicație mobilă de protecție gratuită, deoarece majoritatea capabilităților de stabilitate cheie (Protejare navigare pe site-ul web, Contra – furtul, Scanerul de confidențialitate personală, Contactate și filtrare SMS) sunt disponibile numai în interiorul versiune cu plată sau accesibilă ca un cronometru de 30 de zile. În cuvinte simple, TrendMicro ar putea fi util să fie instalat numai atunci când căutați siguranța fundamentală împotriva software-ului rău intenționat.