Colectie de 217 trucuri ascunse windows 10/8/7

1
124

MajorGeeks Windows Tweaks 2.40 are modificări care constau în 217 trucuri care aduc modificări în registry Windows, PowerShell, Desktop, Meniu contextual și setează fișiere pentru a permite modificări și caracteristici ascunse în Windows 11, 10, 8 și 7.

Un lucru deosebit de important despre MajorGeeks Windows Tweaks 2.40 este că multe dintre acestea sunt opțiuni invizibile sau indisponibile care apar în Windows. Puteți să explorați colecția și să eliminați sau să schimbați orice modificări care vă plac și să compuneți o colecție personalizată cu cele mai bune modificări.

Majoritatea modificărilor sunt examinate în Windows 10, cu toate acestea, multe vor funcționa chiar și în Windows 7 și 8. Ca de obicei, asigurați-vă că susțineți mai întâi registrul Windows.Pentru mai multe detalii urmăriți tutoriatul video de mai jos:

MajorGeeks Windows Tweaks 2.40 contine urmatoarele caracteristici prin care poti aduce modificari:

Restaurează Windows Photo Viewer pe Windows 10
Recuperarea Windows Photo Viewer pe Windows 10 include un fișier de registry actualizat pentru a seta Windows Photo Viewer ca vizualizator de imagine implicit.

Obțineți proprietatea deplină a meniului contextual Fișiere și foldere
Așa cum este descris în acest articol, acest hack de registru vă permite să aveți deplină proprietate asupra fișierelor sau folderelor.

Opriți ca Microsoft Edge să ruleze în fundal
Împiedicarea executării Microsoft Edge în fundal conține două scripturi de registry, așa cum este descris în acest ghid.

Eliminați accesul rapid în Windows 10 File Explorer
Pentru a șterge accesul rapid în Windows 10 File Explorer, descărcați acest fișier de registry, faceți dublu clic pe el și ați terminat.

Dezactivați sau activați controlul contului utilizatorului
Dezactivare sau Activare control cont utilizator conține fișierele de registry pentru a dezactiva sau activa Activare control cont utilizator (UAC), care poate fi de ajutor la instalarea aplicațiilor blocate cu mesaje de eroare, inclusiv „Această aplicație a fost blocată pentru protecția dvs.”

Activați sau dezactivați bara de joc în Windows 10
Activarea sau dezactivarea barei de joc Xbox în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a simplifica activarea sau dezactivarea barei de jocuri Xbox, așa cum se explică în acest tutorial .

Restabiliți serviciile implicite în Windows 7, 8 și 10
Restaurarea serviciilor implicite în Windows 7, 8 și 10 conține fișiere de registry pentru a restabili setările implicite pentru majoritatea serviciilor Windows sau așa cum este detaliat în Cum se restabilește sau se verifică serviciile implicite în Windows 7, 8 și 10 .

Activați sau dezactivați Windows Defender Protecție în timp real
Activarea sau dezactivarea protecției în timp real Windows Defender conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva protecția în timp real a Windows Defender.

Dezactivați întârzierea de pornire Windows 10
Dezactivați întârzierea de pornire Windows 10 conține două hack-uri de registry pentru a activa sau dezactiva întârzierea de pornire Windows 10.

Adăugați setări la meniul contextual 1.3
Add Settings to Context Menu (Adăugare setări la meniul contextual) este un hack de registru de la MajorGeeks care adaugă setări utilizate frecvent la meniul contextual al clicului dreapta atunci când este utilizat pe desktop. Tutorial video disponibil.

Dezactivați toate aplicațiile publicitare și sponsorizate în Windows 10
Dezactivați toate aplicațiile publicitare și sponsorizate în Windows 10 este un fișier de registry care simplifică procesul sau elimină majoritatea sugestiilor de publicitate și aplicații din Windows 10, așa cum este detaliat în tutorialul nostru .

Restabiliți folderele implicite ale shell-ului
Restore Default Shell Folders sunt trei fișiere .reg pentru a restabili locațiile implicite ale celor mai comune foldere (imagini, documente, videoclipuri), așa cum este detaliat aici .

Dezactivați permanent Istoricul activității Windows 10
Dezactivarea istoricului activității Windows 10 permanent este un hack de registry pentru a dezactiva istoricul activității Windows 10 permanent.

Activați sau dezactivați protecția la scriere USB
Activare sau dezactivare USB Write Protection conține două fișiere de registry pentru a activa sau a dezactiva USB Write Protection (USB Write Access) pe computer.

Dezactivați sau activați pagina de experiență de întâmpinare Windows
Dezactivați sau activați pagina Windows Welcome Experience conține două fișiere de registry pentru a activa sau dezactiva pagina Windows Welcome Experience, așa cum este explicat aici .

Dezactivați ecranul de blocare Windows 10
Dezactivarea ecranului de blocare Windows 10 dezactivează ecranul de blocare Windows 10 și Windows 8.1 care necesită apăsarea unei taste pentru a vă autentifica.

Adăugați toate sarcinile sau modul God la panoul de control
Adăugați toate sarcinile sau modul God la panoul de control conține fișierele de registry pentru a adăuga toate sarcinile la panoul de control pentru acces rapid și ușor. Tutorial video disponibil.

Adăugați meniul contextual „Opreste toate sarcinile care nu răspund”
Meniul contextual „Adăugați toate sarcinile care nu răspund” adaugă o opțiune de clic dreapta pentru a închide automat orice proces sau serviciu care nu răspunde.

Dezactivați Chromium Microsoft Edge pentru a rula în fundal
Dezactivați Chromium Microsoft Edge pentru a rula în fundal conține fișierele de registry pentru a opri Microsoft Edge de la preîncărcare și risipirea resurselor, așa cum este explicat în acest ghid .

Dezactivați „Obțineți și mai mult din Windows”
Dezactivați „Obțineți și mai mult din Windows” conține două fișiere de registry pentru a activa sau dezactivați ferestrele pop-up „Obțineți și mai mult din Windows”, așa cum este explicat în acest ghid .

Dezactivați codul publicitar pentru anunțurile relevante în Windows 10
Dezactivați ID-ul publicitar pentru anunțurile relevante din Windows 10 este o modificare rapidă și ușoară a registrului pentru a dezactiva ID-ul publicitar pentru anunțurile relevante din Windows 10.

Trusa de instrumente Microsoft Edge Blocker
Microsoft Edge Blocker Toolkit este conceput pentru a dezactiva livrarea automată și instalarea Microsoft Edge.

Activați sau dezactivați pornirea rapidă în Windows 10
Activarea sau dezactivarea pornirii rapide în Windows 10 conține atât fișiere de registry, cât și fișiere batch pentru a activa sau dezactiva rapid pornirea rapidă în Windows 10. De asemenea, puteți utiliza Setări sau Editorul de politici de grup .

Adăugați sau eliminați comanda rapidă Microsoft OneDrive în File Explorer
Adăugați sau eliminați comanda rapidă OneDrive în File Explorer conține fișierele de registry pentru a elimina rapid sau restaurați comanda rapidă OneDrive în panoul de navigare din File Explorer.

Adăugați „Copiați ca cale” la clic dreapta sau la meniul contextual
Adăugați „Copiați ca cale” la clic dreapta sau meniul contextual conține două fișiere de registry pentru a adăuga și elimina Copiați ca cale la meniul contextual.

Activați sau dezactivați protecția aplicațiilor posibil nedorite
Activați sau dezactivați Protecția aplicațiilor posibil nedorite conține fișiere de registry care pot activa sau dezactiva rapid „Protecția aplicațiilor posibil nedorite” în Windows Defender, așa cum este explicat în acest ghid .

Activați sau dezactivați descărcările driverului Windows 10
Windows 10 va descărca cele mai recente drivere din Windows Update, dar acestea tind să rămână târziu, făcându-l o alegere slabă pentru jucători și utilizatori puternici. Activarea sau dezactivarea descărcărilor de drivere Windows 10 conține fișierele de registry pentru a dezactiva descărcările de drivere Windows 10.

Schimbați opțiunea Alt + F4 Oprită implicit în Windows 10
Schimbați Default Alt + F4 Shut Down în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a schimba opțiunea implicită Shut down când apăsați Alt + F4.

Resetați Managerul de activități la valorile implicite în Windows 10
Resetarea Managerului de activități la implicit în Windows 10 este un fișier de registry simplu care, după ce ați făcut dublu clic, va reseta Managerul de activități înapoi la setările și vizualizarea sa implicite.

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Mutați în OneDrive” în Windows 10
Adăugarea sau eliminarea meniului contextual „Mutare în OneDrive” din Windows 10 vă permite să eliminați sau să restaurați acest element din meniul contextual.

Adăugați sau eliminați meniul contextual Classic Personalize
Adăugați sau eliminați meniul contextual Classic Personalize utilizează un fișier de registry pentru a restabili opțiunea de a trece direct la unele dintre setările clasice de personalizare în loc de direct la Setări, așa cum se explică în tutorialul nostru .

Opriți Windows 10 de la ștergerea automată a cache-ului miniaturilor
Opriți Windows 10 de la ștergerea automată a cache-ului de miniaturi este un hack de registry pentru a automatiza procesul explicat aici de a face două modificări de registru, astfel încât Windows 10 nu mai șterge cache-ul de miniaturi.

Adăugați sau eliminați „Frecvența maximă a procesorului” în Windows 10
Adăugare sau eliminare Frecvența maximă a procesorului conține fișierele de registry pentru a afișa sau ascunde setările de putere ale opțiunii „Frecvența maximă a procesorului” în Windows 10, care este ascunsă în mod implicit. De asemenea, puteți face aceste modificări folosind PowerShell, așa cum este explicat în acest tutorial .

Activați vechiul control al volumului în Windows 10
Activați controlul vechi al volumului în Windows 10 este un hack de registry pentru a activa sau a dezactiva applet-ul de control al volumului în stilul Windows 7 și 8 din tava de sistem. Alternativ, puteți edita manual registrul și îl puteți aplica singur cu acest ghid pas cu pas .

Imagine a contului implicit pentru Windows 10
Blank Windows 10 Sign-In Screen Avatar este un PNG de înlocuire pentru a elimina avatarul sau imaginea din ecranul de conectare Windows 10, așa cum este explicat în acest ghid .

Deschideți fereastra Powershell aici ca meniu contextual administrator (cod)
Adăugați fereastra Deschideți Powershell aici ca meniu contextual administrator vă permite să deschideți PowerShell ca administrator din clicul dreapta pe meniul contextual.

Adăugați Editor de politici de grup în Panoul de control din Windows
Adăugați Editorul de politici de grup în Panoul de control din Windows conține fișierele de registry pentru a adăuga Editorul de politici de grup în panoul de control clasic din Windows 10, 8 și 7.

Opriți explorarea fișierelor de la afișarea unităților externe de două ori
Opriți explorarea fișierelor de la afișarea unităților externe de două ori conține fișierele de registry pentru a opri ferestrele de la afișarea unităților externe de două ori pentru cei care preferă să nu editeze registrul cu ghidul nostru.

Adăugați meniul contextual „Deschideți cu Notepad”
Adăugați Open With Notepad Context Menu vă oferă opțiunea de a deschide orice tip de fișier cu Microsoft Notepad în Meniul contextual făcând clic dreapta pe orice fișier și apoi făcând clic pe Open With Notepad.

O eroare de resetare implicită a aplicației în Windows 10
O eroare de resetare implicită a aplicației în Windows 10 conține un script de registry pentru a remedia și a nu mai primi notificări că „O aplicație implicită a fost resetată” și „O aplicație a cauzat o problemă”.

Adăugați cronologie în meniul contextual Windows 10
Cronologia este o caracteristică nouă în Windows 10 Spring Update. Dacă doriți să utilizați frecvent Cronologia, o puteți adăuga în meniul contextual (faceți clic dreapta) cu acest hack de registry.

Adăugați sau eliminați meniul contextual Intel HD Graphics Desktop
Adăugați sau eliminați meniul contextual Intel HD Graphics Desktop conține fișierele de registry pentru a elimina sau adăuga elementul din meniul contextual, Setări grafice Intel® care se adaugă atunci când descărcați și instalați driverele plăcii video Intel.

Dezactivați aplicațiile recomandate sau sugerate de la instalarea automată pe Windows 10
Dezactivați aplicațiile recomandate sau sugerate de la instalarea automată pe Windows 10 oprește Windows 10 de la instalarea aplicațiilor promovate. Unele dintre aceste aplicații includ Candy Crush, Minecraft, Twitter, NetFlix, Pandora, FarmVille2 și multe altele. Sunt enervante și atrăgătoare. Nu mai.

Afișați versiunea Windows 10 și numărul de compilare pe desktop
Afișați versiunea Windows 10 și numărul de construire pe desktop conține patru fișiere batch pentru a adăuga sau elimina versiunea Windows și a le construi pe desktop.

Sunteți sigur că doriți să rulați această corecție de registru de fișiere
Sunteți sigur că doriți să rulați acest fișier Registry Fix dezactivează solicitarea pentru majoritatea tipurilor de fișiere care apar într-o fereastră care spune „Editorul nu a putut fi verificat. Sigur doriți să rulați acest software?”

Activați Windows 10X Boot Animation Logo
Activați Windows 10X Boot Logo Animation conține fișierele de registry pentru a obține noua siglă de boot Windows 10X pe computerul dvs. Windows 10.

Adăugați Configurare sistem (Msconfig) la panoul de control
Adăugare configurare sistem (Msconfig) la Panoul de control conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Configurare sistem (Msconfig) la panoul de control în Windows 10, 8 și 7.

Dezactivați monitorul numai la cererea fișierului lot
Dezactivează monitorul numai la cerere este un fișier batch care oprește monitorul cu un simplu dublu clic.

Resetați și ștergeți Spoolerul de imprimare în Windows
Reset and Clear Print Spooler în Windows conține un fișier batch și un script PowerShell pentru a simplifica folosirea liniei de comandă pentru a reseta și șterge spoolerul de imprimare, care poate rezolva adesea problema lucrărilor de imprimare blocate în coada dvs.

Activați sau dezactivați integritatea memoriei de izolare a nucleului în Windows 10
Activarea sau dezactivarea integrității memoriei Core Isolation în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva integritatea memoriei, așa cum se explică în tutorialul nostru .

Adăugați sau eliminați meniul contextual nou în Windows 10
Adăugați sau eliminați meniul contextual nou în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a elimina complet noul din meniul contextual.

Creați comenzi rapide pentru desktop în modul sigur
Creați comenzi rapide pentru desktop în modul sigur conține scripturile VBS pentru a adăuga una până la patru comenzi rapide în modul sigur pe desktop, așa cum este explicat în acest tutorial .

Căutarea Windows 10 este oprită
Windows 10 Search is Down conține fișierele de registry pentru a remedia o eroare recentă în care Căutarea Windows este goală, fără rezultate, așa cum se explică în tutorialul nostru .

Adăugați Windows Defender în meniul contextual din Windows 10
Adăugați Windows Defender la meniul contextual din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga Windows Defender la meniul contextual, astfel încât să puteți accesa Windows Defender pentru a scana un fișier sau folder și să accesați Windows Defender și securitate de pe desktop.

Adăugați Ștergere sigură în meniul contextual Windows 10, 8 și 7 2.02
Adăugați Ștergere sigură în meniul contextual Windows 10, 8 și 7 utilizează fișiere SDelete și registry pentru a adăuga Ștergere sigură în meniul contextual cu clic dreapta, așa cum este explicat în tutorialul nostru .

Conectare automată clasică 1.0.0.0
Classic Auto Login este un utilitar freeware portabil care oferă un mijloc alternativ de configurare a autentificării automate.

Activați sau dezactivați Windows Defender Exploit Guard Controlled Folder Access
Activați sau dezactivați Windows Defender Exploit Guard Controlled Folder Access conține fișierele de registry pentru a activa sau a dezactiva Controlled Folder Access în Windows 10, așa cum este explicat în acest tutorial .

Modificați dimensiunea textului pentru bare de titlu în Windows 10
Modificarea dimensiunii textului pentru bare de titlu în Windows 10 conține mai multe fișiere de registry pentru a modifica dimensiunea textului barei de titlu de la 6 la 24 în fontul implicit sau în caractere aldine.

Adăugați sau eliminați „Adăugați la lista Windows Media Player” Meniu contextual în Windows 10:
Adăugați sau eliminați „Adăugați la lista Windows Media Player” Meniul contextual din Windows 10 vă permite să eliminați sau să restaurați atât elementele din meniul contextual „Adăugați la lista Windows Media Player”, cât și „Jucați cu Windows Media Player”.

Adăugați Editor de registru în Panoul de control din Windows
Adăugați Editor de registry la Panoul de control din Windows conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Editorul de registry din Panoul de control clasic din Windows 10, 8 și 7.

Activați sau dezactivați transparența barei de activități în Windows 10
Activați sau dezactivați transparența barei de activități în Windows 10 conține fișiere de registry pentru a activa sau dezactiva transparența barei de activități, cunoscută și sub numele de transparență acrilică a barei de activități.

Adăugați Meniul Start Reporniți în Meniul contextual
Adăugați Meniul Start Reporniți la Meniul contextual conține două fișiere de registry pentru a adăuga sau a elimina opțiunea de a reporni meniul Start dacă meniul Start nu răspunde.

Restabiliți DPI implicit în Windows 10
Restabiliți DPI implicit în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a restabili Windows 10 DPI implicit de 96, dacă aveți probleme atunci când modificați nivelul implicit de scalare DPI în Windows 10 .

Adăugați culoare și aspect la Panoul de control din Windows
Adăugați culoare și aspect la panoul de control din Windows conține fișierele de registry pentru a adăuga opțiunea Culoare și aspect în panoul de control Windows 7, 8 și 10.

Afișează secunde în ceasul Windows 10
Afișare secunde în Windows 10 Clock conține fișierele batch pentru a afișa sau ascunde secunde în ceasul barei de activități Windows 10, apoi reporniți explorer.exe, astfel încât modificările să fie văzute fără repornire sau deconectare.

Adăugați conturi avansate de utilizator în panoul de control din Windows
Adăugați conturi de utilizator avansate la Panoul de control din Windows conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Conturi de utilizator avansate din Panoul de control din Windows 10, 8 și 7.

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Reporniți cu opțiuni” în Windows 10
Adăugați Repornire cu opțiuni Meniul contextual în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga opțiuni suplimentare de repornire din meniul contextual desktop.

Adăugați servicii la panoul de control în Windows
Adăugare servicii în panoul de control din Windows conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina servicii din panoul de control.

Adăugați panoul de detalii în meniul contextual File Explorer
Adăugați panoul de detalii în meniul contextual File Explorer conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Panoul de detalii în meniul contextual Explorer fișier (faceți clic dreapta) așa cum este explicat în acest tutorial .

Eliminați Dropbox din panoul de navigare Windows 10 File Explorer
Eliminați Dropbox din Windows 10 Panoul de navigare Explorer fișier conține fișierele CMD și instrucțiuni pentru a elimina Dropbox din Panoul de navigare Explorer fișier.

Adăugați Boot la meniul contextual Desktop UEFI Firmware Settings
Adăugați Boot la Setările firmware-ului UEFI Meniul contextual desktop utilizează fișiere de registry pentru a simplifica bootarea la setările UEFI făcând clic dreapta pe desktop.

Adăugați meniul contextual „Deschideți fereastra de comandă aici”
Adăugați meniul contextual „Deschideți fereastra de comandă aici” conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina „Deschideți fereastra de comandă aici” în meniul contextual (faceți clic dreapta) pe Windows 10, 8 și 7.

Schimbați acțiunea implicită de glisare și fixare în Windows
Modificare acțiune implicită de glisare și fixare în Windows conține patru fișiere de registry pentru a seta acțiunea implicită atunci când trageți și plasați un fișier sau folder.

Activați sau dezactivați modul de joc în Windows 10
Activarea sau dezactivarea modului de joc în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva bara de joc în Windows 10, așa cum este explicat în acest ghid .

Dezactivați blocarea fișierelor descărcate în Windows
Dezactivarea blocării fișierelor descărcate în Windows conține două fișiere de registry pentru a activa sau dezactiva fișierele descărcate blocate de Attachment Manager.

Faceți automat o copie de rezervă a registrului pe Windows 10
Copierea de rezervă automată a registrului pe Windows 10 conține fișierele de registry pentru a crea o copie de rezervă a registrului în Windows> System32> config> RegBack atunci când reporniți, așa cum este explicat în tutorialul nostru .

Afișați mai multe plăci în meniul de pornire Windows 10
Afișați mai multe plăci în meniul de pornire Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga sau a elimina un al patrulea rând la meniul dvs. de pornire.

Adăugați Gestionarea discului în Panoul de control din Windows
Adăugare Gestionare disc în Panoul de control din Windows conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Gestionarea discurilor din Panoul de control.

Tema Aero Lite în Windows 10
Tema Aero Lite din Windows 10 conține fișierele temei pentru tema clasică Aero Lite.

Adăugați sau eliminați meniul contextual folder nou în Windows 10
Adăugați sau eliminați meniul contextual folder nou în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a muta intrarea din meniul contextual „Folder nou” în folderul meniului contextual „Nou” pentru a elibera spațiu.

Adăugați meniul contextual al atributelor de fișier în Windows 10
Meniul contextual Adăugare atribute fișiere din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga numeroase opțiuni Atribut fișier atunci când faceți clic dreapta pe un fișier sau folder.

Activați sau dezactivați Blocarea computerului în Windows
Activare sau dezactivare Blocare computer în Windows conține fișierele de registry pentru a dezactiva blocarea computerului utilizând tasta Win + L.

Adăugați meniul contextual Hash File
Meniul contextual Adăugare fișier Hash permite celor care descarcă frecvent un meniu contextual cu clic dreapta pentru a verifica rapid valorile HASH ale oricărui fișier.

Deschideți elementele cu un singur clic sau dublu clic în Windows 10
Deschideți elemente cu un singur clic sau dublu clic în Windows 10 conține fișierele batch pentru a utiliza un singur clic cu două opțiuni și dublu clic (implicit).

Dezactivați dialogul Rulați în Windows 10
Dezactivați dialogul Run în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a dezactiva dialogul Run, așa cum este explicat în acest ghid .

Adăugați sau eliminați Executare ca administrator Meniu contextual
Adăugare sau eliminare Executare ca administrator Meniul contextual conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina „Executare ca administrator” din meniul contextual.

Adăugați Închideți cu meniul contextual Opțiuni
Adăugare Închidere cu opțiuni Meniul contextual conține fișierele de registry pentru a adăuga opțiuni suplimentare de oprire din meniul contextual desktop.

Eliminați știrile și interesele
Șterge Știri și interese conține fișierele de registry pentru a șterge Știri și interese sau afișează-le numai cu o pictogramă, text sau ambele.

Dezactivați sau activați hibernarea în Windows
Dezactivează sau activează Hibernate în Windows conține două fișiere de registry pentru a activa sau dezactiva Hibernate în Windows 10, 8 și 7.

Ștergeți Istoricul actualizărilor Windows în Windows 10
Șterge istoricul actualizărilor Windows în Windows 10 conține două fișiere batch pentru a șterge istoricul actualizărilor Windows în Windows 10.

Resetați bara de instrumente a barei de activități în Windows 7 și 10
Resetați bara de instrumente a barei de activități în Windows 7 și 10 conține un fișier batch pentru a reseta bara de instrumente a barei de activități și a începe din nou cu un singur clic.

Adăugați meniul contextual Verificator fișier sistem în Windows
Meniul contextual Adăugare verificare fișier sistem în Windows conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Verificator fișier sistem sau SFC / Scanare acum în meniul contextual. Microsoft System File Checker este un utilitar util, încorporat, care poate căuta și restaura fișiere corupte în Windows.

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Ștergeți conținutul folderului”
Adăugați sau eliminați meniul contextual „Ștergeți conținutul folderului” conține fișierele de registry pentru a goli rapid un folder sau subfoldere și a ocoli Coșul de reciclare.

Afișați sau ascundeți detaliile complete la ștergerea unui fișier 1.2
Afișați sau ascundeți detaliile complete la ștergerea unui fișier conține fișierele de registry pentru a vedea detaliile complete ale fișierului atunci când apare caseta de confirmare a ștergerii.

Adăugați sau eliminați dispozitive și imprimante pe acest computer în Windows 10
Adăugați sau eliminați dispozitive și imprimante pe acest computer din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a ascunde sau afișa dispozitive și imprimante în File Explorer.

Adăugați extrage toate meniul contextual pentru fișierele ZIP
Add Extract All Context Menu pentru fișierele ZIP conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina „Extract all” atunci când faceți clic dreapta pe un fișier ZIP în Windows.

Dezactivați întreținerea automată în Windows 10
Dezactivați întreținerea automată în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a dezactiva sau activa Întreținerea automată.

Adăugați sau eliminați folderul utilizatorului în panoul de navigare Explorer fișier
Adăugați sau eliminați folderul utilizatorului în panoul de navigare Explorer fișier conține fișierele de registry pentru a adăuga sau a elimina folderul utilizatorului în panoul de navigare din File Explorer.

Copia de siguranță a imaginilor Spotlight pe desktop
Copierea de rezervă a imaginilor Spotlight pe desktop conține un script Powershell pentru a copia doar imaginile Spotlight mai mari, 1920×1080.

Adăugați primar NVMe Idle Timeout la Opțiuni de alimentare în Windows 10
Adăugați primar NVMe Idle Timeout la Power Options conține fișierele de registry pentru a afișa opțiunea Primary NVMe Idle Timeout. Opțiunea specifică perioada de timp pe care dispozitivul dvs. NVMe trebuie să fie inactiv înainte de trecerea la starea de alimentare principală neoperativă. De asemenea, puteți efectua modificările în registry sau PowerShell, așa cum se explică în tutorialul nostru .

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Scanare cu Windows Defender”
Adăugarea sau eliminarea meniului contextual „Scanare cu Windows Defender” poate adăuga sau elimina clic dreapta pe Scanare cu meniul contextual Windows Defender.

Afișați sau ascundeți fișierele, folderele sau unitățile ascunse
Afișați sau ascundeți folderele sau unitățile de fișiere ascunse conține fișierele batch pentru a afișa sau ascunde fișierele ascunse, folderele, unitățile sau fișierele protejate ale sistemului de operare.

Adăugare Meniu contextual fișier deblocare
Meniul contextual Adăugare fișier deblocare conține fișierele de registry pentru a adăuga foldere deblocare atunci când faceți clic dreapta pe un folder. Această ajustare este inclusă ca parte a MajorGeeks Registry Tweaks .

Dezactivați sau activați previzualizările miniaturilor în Explorer de fișiere
Dezactivați sau activați previzualizările miniaturilor în File Explorer conține fișierele de registry și loturi opționale pentru a dezactiva sau activa previzualizările miniaturilor File Explorer.

Eliminați panoul de control DTS din tava de sistem
Eliminați panoul de control DTS din tava de sistem este un fișier de registry care vă permite să eliminați panoul de control DTS din tava de sistem.

Adăugați sau eliminați Deschideți cu meniul contextual la comenzile rapide URL
Adăugați sau eliminați Meniul contextual „Deschideți cu” la Comenzile rapide URL conține fișierele de registry pentru a adăuga sau eliminați Meniul contextual „Deschideți cu” pentru a deschide comenzile rapide URL ale internetului.

Porniți sau dezactivați Găsirea dispozitivului meu în Windows 10
Activare sau dezactivare Găsește dispozitivul meu în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa Găsirea dispozitivului meu, activat sau dezactivat.

Restabiliți setările de font implicite în Windows
Restaurarea setărilor de fonturi implicite în Windows conține un singur fișier de registry pentru a restabili rapid setările de fonturi implicite în Windows 10, 8 și 7.

Dezactivați urmărirea lansării aplicațiilor în Windows 10
Dezactivați urmărirea lansării aplicațiilor în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a dezactiva „Lăsați Windows să urmărească lansările aplicațiilor pentru a îmbunătăți Start” și rezultatele căutării ”și„ Afișați cele mai utilizate aplicații din meniul Start

Dezactivați sau activați meniurile contextuale largi în Windows 10
Dezactivați sau activați meniurile contextuale largi din Windows 10 conține fișierele batch necesare pentru a efectua modificări de registry ridicate pentru a activa sau a dezactiva meniul contextual mai larg și puțin mai întunecat.

Faceți mai multe butoane din bara de activități comutați automat la ultima fereastră activă
Faceți mai multe butoane din bara de activități Comutați automat la ultima fereastră activă conține fișierele de registry care vă permit să deschideți ultima fereastră activă cu un singur clic atunci când un program are mai multe ferestre deschise. Tutorial video disponibil.

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Editați cu Paint 3D”
Adăugați sau eliminați Editare cu Paint 3D Meniul contextual conține cele două fișiere de registry pentru a afișa sau ascunde „Editați cu Paint 3D” atunci când faceți clic dreapta pe o imagine.

Resetați poziția și dimensiunea implicită Microsoft Paint în Windows 10
Resetați Microsoft Paint Default Position și Size în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a șterge trei chei de registry, care vor reseta Windows Paint la poziția, dimensiunea și culoarea implicită.

Afișați sau ascundeți extensiile de nume de fișier în meniul contextual Explorer fișier
Afișați sau ascundeți extensiile de nume de fișier în meniul contextual File Explorer conține fișierele de registry pentru a adăuga extensii de nume de fișiere în meniul contextual File Explorer, astfel încât să puteți activa sau dezactiva ascunde extensiile pentru tipurile de fișiere cunoscute după bunul plac. Tutorial video disponibil.

Ascundeți protecția firewallului și a rețelei în Windows 10
Ascundere protecție firewall și rețea în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a ascunde protecția firewall și rețea în Windows 10 de la accesarea din Windows Security. Puteți realiza același lucru și cu Editorul de politici de grup, așa cum este explicat în tutorialul nostru .

Dezactivați sau activați cronologia în Windows 10
Dezactivare sau Activare cronologie în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a dezactiva sau activa caracteristica Cronologie în Windows 10. De asemenea, puteți utiliza Editorul de politici de grup sau puteți edita singur registrul urmând tutorialul nostru .

Dezactivați extensiile de nume de comenzi rapide în Windows
Dezactivați Extensiile de nume de comenzi rapide în Windows conține fișierele batch pentru a opri adăugarea Windows – Comandă rapidă la fiecare comandă rapidă pe care o creați.

Adăugați Reparați meniul contextual Windows Image în Windows 10
Adăugați Reparați meniul contextual Windows Image în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga Reparați imaginea Windows în meniul contextual. Cele două subopțiuni adăugate sunt Verificați starea Windows Image și Reparați Windows Image.

Dezactivați AutoEndTasks la închidere, repornire sau deconectare
Dezactivați AutoEndTasks la închidere, repornire sau deconectare conține fișierele de registry pentru a activa sau a dezactiva pauzele Windows dacă sunt deschise aplicații sau activități în acel moment.

Activați sau dezactivați scanarea în rețea în Windows Defender
Activați sau dezactivați scanarea în rețea în Windows Defender conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva scanarea în rețea Windows Defender.

Activați sau dezactivați Scalarea corecției pentru aplicațiile care sunt neclare în Windows 10
Activați sau dezactivați Scalarea corecției pentru aplicațiile care sunt neclare în Windows 10 sunt fișierele de registry pentru a activa, dezactiva sau restabili setările implicite pentru Scalarea corecției pentru aplicațiile din Windows 10, așa cum este explicat în acest tutorial .

Dezactivați prima animație de conectare în Windows 10
Dezactivați prima animație de conectare în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva animațiile care apar pentru un cont de utilizator pentru prima dată sau după actualizarea sau actualizarea Windows 10.

Adăugați sau eliminați meniul contextual de înregistrare a imaginii discului în Windows 10
Adăugați sau eliminați imaginea discului Meniu contextual din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga un element din meniul contextual care apare atunci când faceți clic dreapta pe un fișier ISO sau IMG pentru a deschide imediat Windows Disk Image Burner.

Ștergeți fișierul paginii de memorie virtuală la închidere
Ștergeți fișierul paginii de memorie virtuală la închidere conține fișierele de registry pentru a șterge fișierul paginii de memorie virtuală. De asemenea, o puteți face manual urmând aceste instrucțiuni .

Afișați sau ascundeți cele mai utilizate aplicații din Windows 10 Meniul Start
Afișați sau ascundeți cele mai utilizate aplicații din Windows 10 Meniul Start conține fișierele de registry pentru a afișa sau ascunde Cele mai utilizate aplicații din meniul Start.

Fișiere de registry „Permiteți somnul cu telecomanda se deschide”
Permiteți repausul cu opțiunea de la distanță conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva setarea de alimentare „Permiteți repausul cu opțiunea de la distanță ”.

Ștergeți TOATE documentele recente din WordPad
Ștergeți TOATE documentele recente din WordPad conține fișierele de registry pentru a șterge toate listele de documente recente din WordPad. De asemenea, puteți elimina listele individuale ale istoricului documentelor urmând tutorialul nostru .

Adăugați sau eliminați hibernarea în meniul de alimentare Windows 10
Adăugați sau eliminați Hibernate în Windows 10 Power Menu conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Hibernate din Windows 10 Power Menu, inclusiv meniul Start, Win + X sau Ctrl + Alt + Delete.

Adăugați meniul contextual „Reporniți Explorer” în Windows 10
Adăugați meniul contextual „Reporniți Explorer” în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina reporniți Explorer în meniul contextual desktop.

Adăugați Rotire imagine la stânga sau la dreapta în meniul contextual Windows 10
Adăugați Rotire imagine la stânga sau la dreapta în meniul contextual Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga „Rotire la dreapta” și Rotire la stânga ”în meniul contextual.

Adăugați meniul Win + X Classic la meniul contextual desktop
Adăugați meniul Win + X Classic la meniul contextual desktop conține fișierele de registry pentru a adăuga meniul clasic Win + X la meniul contextual desktop.

Dezactivați cheia de inserare în Windows 10
Dezactivați cheia de inserare în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a dezactiva sau activa cheia de inserare de la tastatură în Windows 10. Puteți edita chiar și registrul .

Dezactivați sau activați Managerul de activități în Windows 10
Dezactivați sau Activați Managerul de activități în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a dezactiva accesul Managerului de activități. De asemenea, puteți edita registrul sau puteți utiliza Editorul de politici de grup .

Adăugați meniul contextual al permisiunilor moștenite
Meniul contextual Adăugare permisiuni moștenite conține fișierele de registry pentru a adăuga permisiuni moștenite în meniul contextual, economisind timp de la utilizarea Promptului de comandă sau parcurgerea a numeroși pași.

Adăugați sau eliminați coșul de reciclare în Navigarea exploratorului de fișiere
Adăugați sau eliminați Coșul de reciclare în Navigare Explorer fișier conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Coșul de reciclare din panoul de navigare Explorator fișiere.

Întotdeauna, uneori sau nu combinați niciodată butoanele barei de activități în Windows 10 Întotdeauna, uneori sau nu combinați niciodată Butoanele barei de activități din Windows 10 conține fișierele batch pentru a modifica modul în care apar butoanele barei de activități, ceea ce se poate face în Setări, așa cum este explicat în acest tutorial .

Adăugați meniul contextual lupă în Windows 10
Add Magnifier Context Menu în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa sau a dezactiva accesarea Magnifier din meniul contextual cu clic dreapta.

Activați și dezactivați indicatorul cursorului de text în Windows 10
Activați și dezactivați indicatorul cursorului text în Windows 10 sunt două fișiere de registry pentru a activa sau dezactiva cu ușurință Indicatorul cursorului text.

Activați sau dezactivați experiențele partajate în Windows 10
Activați sau dezactivați experiențele partajate în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva experiențele partajate în Windows 10. De asemenea, puteți face modificările în Editorul de politici de grup, după cum este explicat aici .

Mutați caseta de căutare Windows 10 în partea de sus sau de jos
Mutați caseta de căutare Windows 10 în partea de sus sau de jos conține două fișiere batch pentru a muta Căutarea Windows (cheia Windows + S) în partea de sus sau de jos a ecranului de căutare.

Adăugați sau eliminați Mutare în meniul contextual OneDrive în Windows 10
Adăugați sau eliminați Mutare în meniul contextual OneDrive din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina meniul contextual „Mutați în OneDrive” atunci când OneDrive rulează.

Dezactivați Screen Savers pe Windows 10
Dezactivați Screen Savers pe Windows 10 conține două fișiere de registry pentru a dezactiva sau a permite economisirea ecranului să ruleze pe Windows 10.

Dezactivați sau activați ascunderea automată a barelor de derulare în aplicațiile Windows 10
Dezactivați sau Activați ascunderea automată a barelor de derulare în aplicațiile Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva bara de derulare în stil vechi din aplicațiile UWP sau Windows Store și din meniul Start.

Adăugați Nou> Fișier lot Windows în meniul contextual Windows 10
Adăugați fișier nou Windows Batch în meniul contextual Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga Nou> fișier batch în meniul contextual.

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Selectare plan de alimentare”
Adăugați sau eliminați meniul contextual „Selectare plan de alimentare” conține fișierele de registry pentru a adăuga planuri de economisire a energiei, performanță ridicată, performanță finală (dacă sunt disponibile) și planuri de energie echilibrată în meniul contextual pentru a comuta între planuri cu ușurință.

Activați sau dezactivați comutarea sunetelor cheii în Windows 10
Activarea sau dezactivarea activării sau dezactivării sunetelor tastelor în Windows 10 poate activa sau dezactiva un ton care se redă dacă ați lovit accidental majuscule, blocare numerică sau blocare defilare.

Dezactivați istoricul clipboardului în Windows 10
Dezactivarea istoricului clipboardului în Windows 10 poate activa sau dezactiva istoricul clipboardului în Windows 10 cu un singur clic. De asemenea, puteți dezactiva istoricul clipboardului în Setări, Editor de politici de grup sau în registru, așa cum se explică în tutorialul nostru .

Adăugați aplicații implicite în meniul contextual
Adăugați aplicații implicite în meniul contextual conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina aplicații implicite în meniul contextual. De asemenea, puteți crea o comandă rapidă pe desktop, așa cum este explicat în tutorialul nostru .

Activați sau dezactivați opțiunile avansate de indexare
Opțiunile avansate de indexare conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva indexarea avansată. De asemenea, puteți face modificările manual, după cum se explică în tutorialul nostru .

Eliminați sau restaurați versiunile anterioare din meniul contextual și proprietăți
Eliminați sau restaurați versiunile anterioare din meniul contextual și proprietăți conține fișierele de registry pentru a elimina sau restaura versiunile anterioare din meniul contextual și fila Proprietăți Explorer fișier.

Activați unitățile mapate în PowerShell ridicat și promptul de comandă
Activați unitățile mapate în PowerShell și Command Prompt conținut conține fișierele de registry pentru a activa unitățile mapate atunci când rulează PowerShell și Command Prompt ca administrator, care este dezactivat în mod implicit.

Adăugați fișierul Instalare cabină în meniul contextual
Adăugați Instalare fișier Cab în meniul contextual conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Instalare fișier Cab Meniu contextual.

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Editați cu fotografii” în Windows 10
Adăugați sau eliminați meniul contextual Editare cu fotografii din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina meniul contextual „Editați cu fotografii” (faceți clic dreapta).

Adăugați Windows Update în Panoul de control
Adăugați Windows Update la Control Panel conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Windows Update la Control Panel în Windows 10.

Nu s-a putut reconecta fișierele de registry de notificare a unităților de rețea
Fișierele de registry pentru notificarea unităților de rețea nu s-au putut reconecta conțin două fișiere de registry pentru a activa sau dezactiva notificarea „Nu s-a putut reconecta toate unitățile de rețea” din Windows 10, așa cum este explicat în acest ghid .

Adăugați sau eliminați „Opriți hard diskul după” din Opțiuni de alimentare
Adăugați sau eliminați „Opriți hard diskul după” din Power Options conține două fișiere de registry pentru a ascunde sau afișa „Opriți hard diskul după” din Power Options.

Porniți sau dezactivați „Notificați-mă dacă PC-ul meu se încarcă încet prin USB” Notificare
Porniți sau dezactivați Notificați-mi dacă PC-ul meu Încărcare lentă prin Notificare USB conține două fișiere de registry pentru a dezactiva sau activa notificările USB de încărcare lentă, așa cum se explică în tutorialul nostru .

Activați sau dezactivați trecerea estimată a duratei de încărcare a bateriei
Activați sau dezactivați durata estimată a bateriei Mouseover conține două fișiere de registry pentru a vedea durata estimată a bateriei atunci când treceți peste pictograma bateriei din bara de activități.

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Fixare în bara de activități” în Windows 10
Adăugați sau eliminați meniul contextual „Pin to Taskbar” din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina „Pin to Taskbar” din meniul contextual.

Adăugați sau eliminați meniul contextual „Setări conturi” în Windows 10
Adăugați sau eliminați meniul contextual „Setări conturi” din Windows 10 conține fișierele de registry menționate în tutorialul nostru pentru a adăuga sau a elimina ulterior o opțiune Setări cont în meniul contextual.

Adăugați sunet când apăsați Print Screen
Adăugați sunet când apăsați Print Screen conține fișierele de registry pentru a adăuga un sunet atunci când apăsați butonul Print Screen pentru a face o captură de ecran.

Afișează sau ascunde pictograma tastaturii tactile în Windows 10
Afișați sau ascundeți pictograma tastaturii tactile în Windows 10 conține fișiere batch pentru a afișa sau ascunde pictograma tastaturii tactile dacă metodele obișnuite nu funcționează .

Mutați bibliotecile deasupra sau dedesubtul acestui computer în File Explorer
Mutați bibliotecile deasupra sau dedesubt Acest computer din File Explorer conține fișierele de registry pentru a muta bibliotecile deasupra acestui computer sau restaurați la setarea implicită de sub acest computer.

Activați notificările pornite sau dezactivate ale camerei
Activarea camerei activată sau dezactivată Notificările conține fișierele de registry pentru a activa o notificare scurtă ori de câte ori porniți sau dezactivați camera.

Resetați Lățimea panoului de navigare Explorer fișier la valoarea implicită
Resetați lățimea panoului de navigare Explorer fișier la valorile implicite conține fișierele de registry pentru a restabili panoul de navigare Explorer fișier la lățimea implicită. Puteți face acest lucru și ștergând o cheie de registry, așa cum este explicat în tutorialul nostru .

Ascundeți ultimii utilizatori conectați în Windows 10
Ascundeți ultimii utilizatori conectați din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a ascunde sau afișa toți utilizatorii atunci când un utilizator se deconectează, așa cum este explicat în tutorialul nostru .

Adăugați meniul contextual Optimize Drives în Windows 10
Adăugați meniul contextual Optimize Drives în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina „Optimize Drives” în meniul contextual Windows 10, așa cum este explicat aici .

Adăugați meniul contextual de protecție a sistemului
Adăugați meniul contextual de protecție a sistemului conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina protecția sistemului în meniul contextual.

Resetați preferințele grafice (GPU) la valorile implicite
Resetează preferințele grafice (GPU) la valorile implicite conține un fișier de registry pentru a simplifica restaurarea tuturor preferințelor grafice (GPU) la valorile implicite.

Adăugați meniul contextual Windows Update Desktop în Windows 10
Adăugați meniul contextual Windows Update conține fișierul de registry pentru acces rapid la opțiunile de actualizări Windows când faceți clic dreapta pe desktop.

Adăugați sau eliminați Sleep în meniul de alimentare Windows 10
Adăugați sau eliminați Sleep în Windows 10 Power Menu conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Sleep din Windows 10 Power Menu, inclusiv meniul Start, Win + X sau Ctrl + Alt + Delete.

Activați sau dezactivați setările pictogramei desktop
Activare sau dezactivare Setări pictogramă desktop conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva accesul la Setări pictogramă desktop.

Dezactivați meniul contextual al camerei în Windows
Dezactivați meniul contextual al camerei Pentru Windows conține fișierele batch pentru a vă dezactiva cu ușurință camera web sau camera , adăugând opțiunea la meniul contextual.

Adăugați meniul contextual Windows Defender Firewall
Adăugați meniul contextual Windows Defender Firewall conține fișierul de registry pentru acces rapid la setările Windows Defender Firewall când faceți clic dreapta pe desktop.

Restrângeți sau ascundeți lista de aplicații din meniul Start Windows 10
Reduceți sau ascundeți lista de aplicații din Windows 10 Meniul Start conține trei fișiere de registry pentru a restrânge, ascunde sau restabili lista de aplicații implicite din meniul Start Windows 10.

Adăugați Curățarea discului în meniul contextual în Windows 10
Adăugați Curățarea discului în meniul contextual din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga Curățarea discului în meniul contextual când faceți clic dreapta pe orice unitate.

Adăugați sau eliminați blocarea din meniul Imagine a contului în Windows 10
Adăugarea sau eliminarea blocării din meniul Picture Account din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a elimina blocarea găsită când faceți clic pe Start, People.

Creați o comandă rapidă pentru economisirea bateriei în Windows 10
Creați o comandă rapidă pentru economisirea bateriei în Windows 10 conține o comandă rapidă pe care o puteți plasa oriunde doriți pentru a deschide rapid setările pentru economisirea bateriei.

Afișați sau ascundeți performanța și sănătatea dispozitivului din securitatea Windows
Afișarea sau ascunderea performanței și sănătății dispozitivului din Windows Security conține fișierele de registry pentru a afișa sau ascunde performanța și sănătatea dispozitivului din Windows Security.

Activați sau dezactivați aplicațiile Pin and Unpin Fix on Taskbar
Activați sau dezactivați Pin and Unpin Apps on Taskbar conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva Pin and Unpin to Taskbar Context Menu.

Adăugați sau eliminați „Deconectare” în Windows
Adăugare sau eliminare Deconectare în Windows conține fișierele de registry pentru a adăuga sau elimina Deconectare când utilizați meniul Start, Alt + F4 sau Win + X.

Comutați între promptul de comandă sau PowerShell în meniul WinX
Comutați între Prompt de comandă sau PowerShell în meniul WinX conține două fișiere batch pentru a afișa Windows PowerShell sau Prompt de comandă când apăsați tasta Windows + X

Adăugați fișierul script VBScript în noul meniu contextual în Windows 10
Adăugați fișierul de script VBScript în noul meniu contextual din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a adăuga sau a elimina opțiunea de a crea un nou fișier de scripturi VBScript din meniul contextual.

Adăugați sau ascundeți realitatea mixtă la setările Windows 10
Adăugarea sau ascunderea realității mixte la setările Windows 10 vă permite să decideți dacă Windows Reality este disponibil pe pagina de setări Windows 10.

Resetați Contorul indexului capturilor de ecran
Resetați Contorul indexului capturilor de ecran conține fișierul lot și fișierele de registru opționale din meniul contextual pentru a reseta contorul indexului capturilor de ecran.

Restabiliți meniul Start Windows 10 în Windows 11 \Nou
Windows 11 a introdus un nou meniu Start care elimină Live Tiles. Cu toate acestea, dacă preferați vechiul meniu Start cu Live Tiles, este ușor de făcut.

Dezactivați accesul la setările barei de activități în Windows 10
Dezactivarea accesului la setările barei de activități din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva majoritatea setărilor barei de activități.

Dezactivați Meniul contextual cu clic dreapta în Meniul Start Windows 10
Dezactivați Meniul contextual cu clic dreapta în Windows 10 Meniul Start conține fișierele de registry pentru a dezactiva sau activa clic dreapta în Meniul Start Windows 10. De asemenea, puteți edita registrul sau puteți utiliza Editorul de politici de grup, după cum se explică în tutorialul nostru .

Dezactivați modificarea formatelor de dată și oră
Dezactivați modificarea formatelor de dată și oră conține fișierele de registry pentru a activa sau a dezactiva permisiunea cuiva de a schimba formatele de dată și oră.

Ascundeți sau afișați securitatea dispozitivului în Windows 10
Ascunderea sau Afișarea securității dispozitivului în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a ascunde securitatea dispozitivului de securitatea Windows.

Activați sau dezactivați redarea automată Windows
Activarea sau dezactivarea Windows AutoPlay conține fișierele de registry pentru a activa sau a dezactiva AutoPlay pentru dispozitive la nivel de sistem. Pentru personalizarea redării automate pe dispozitiv, consultați Cum se activează sau dezactivează redarea automată Windows .

Afișați mai multe detalii în dialogul Transfer de fișiere Explorer
Afișați mai multe detalii în dialogul de transfer de fișiere Explorer conține fișierele de registry pentru a afișa „Mai multe detalii” în mod implicit atunci când copiați fișiere cu fișier Explorer.

Activați sau dezactivați corecția automată în Windows 10
Activarea sau dezactivarea corecției automate în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a activa sau a dezactiva corectarea cuvintelor scrise greșit sau Evidențierea cuvintelor scrise greșit.

Dezactivați înregistrarea și difuzarea jocurilor în Windows 10
Dezactivați înregistrarea și difuzarea jocurilor în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a dezactiva sau activa funcțiile de înregistrare și difuzare a jocurilor Windows ale DVR-ului de joc, bara de joc și difuzării pentru toți utilizatorii din Windows 10.

Adăugați sau eliminați fila Securitate în Explorer de fișiere
Adăugare sau eliminare fila Securitate din File Explorer elimină fila Securitate atunci când vă uitați la Proprietățile oricărui fișier.

Dezactivați cheia Windows
Dezactivare cheie Windows conține fișierele de registry pentru a dezactiva sau activa cheia Windows de pe tastatură.

Opriți Windows Media Player de la descărcarea automată a codecurilor
Opriți Windows Media Player de la descărcarea automată a codecurilor conține fișierele de registry pentru a opri Windows Media Player de la descărcarea automată a codecurilor.

Schimbați numele „Dosar nou” implicit în Windows
Schimbați numele implicit al folderului nou conține fișierele de registry pentru a schimba numele „folder nou” atunci când creați un folder nou, așa cum este explicat aici .

Deschideți opțiunile de alimentare rapidă a linkului în panoul de control sau în setări
Deschideți Opțiuni de alimentare în Panoul de control sau Setări conține două fișiere pentru a deschide Panoul de control sau Setări atunci când utilizați meniul Windows 10 Quick Link (Tasta Windows + X).

Păstrați Centrul de acțiune Windows 10 întotdeauna deschis până la închidere
Păstrați Centrul de acțiune Windows 10 Deschis întotdeauna până când este închis conține fișierele de registry pentru a forța Centrul de acțiune să rămână în partea de sus până la închidere.

Activați sau dezactivați repornirea automată BSOD
Activare sau dezactivare Repornire automată BSOD conține fișierul de registry pentru a activa sau dezactiva repornirea automată atunci când apare un ecran albastru al morții (BSOD).

Adăugați meniul contextual Instrumente Windows
Adăugați meniul contextual Windows Tools conține fișierele de registry pentru a adăuga instrumentele Windows la meniul contextual desktop.

Comandă rapidă pentru aplicații de pornire
Comanda rapidă pentru aplicațiile de pornire conține comanda rapidă pentru a deschide direct aplicațiile de pornire în Managerul de activități. De asemenea, puteți crea comanda rapidă manual în câteva minute, urmând pașii din tutorialul nostru .

Afișați scrisoarea unității înainte de numele unităților în Explorer de fișiere
Afișați litera unității înainte de denumirea unității în File Explorer conține fișierele de registry pentru a muta litera unității înainte de numele unității în File Explorer. De asemenea, puteți edita singur registrul, așa cum este explicat aici .

Activați Verbose Messages
Activați mesajele detaliate poate afișa sau ascunde mesaje Windows detaliate ori de câte ori porniți, reporniți, opriți, vă conectați sau deconectați-vă. De asemenea, puteți edita manual registrul sau puteți utiliza Editorul de politici de grup, așa cum este explicat aici .

Dezactivați Steps Recorder în Windows 10
Dezactivați Steps Recorder în Windows 10 conține fișierele de registry pentru a simplifica dezactivarea sau activarea Steps Recorder. De asemenea, puteți face modificările manual în registry sau în Editorul de politici de grup, așa cum este explicat aici .

Dezactivați accesul la folder și opțiunile de căutare în File Explorer
Dezactivați accesul la folder și opțiunile de căutare în File Explorer conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva Opțiunile folderului în File Explorer.

Ștergeți istoricul recent al culorilor accentului în Windows 10
Ștergeți istoricul culorilor recente în Windows 10 conține fișierul de registry pentru a șterge o cheie care stochează cele mai recente 5 culori de accent fără a edita registrul .

Activați sau dezactivați istoricul fișierelor
Activare sau dezactivare Istoric fișiere conține fișierele de registry pentru a dezactiva sau activa (implicit) Istoricul fișierelor în Windows 10. Puteți face modificările și dvs., după cum este explicat aici .

Activați sau dezactivați Feedback-ul vizual
Activarea sau dezactivarea feedback-ului vizual conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva Feedback-ul vizual tactil în Windows 10 în loc de în Setări .

Comandă rapidă pentru folderul imprimantei
Comanda rapidă a folderului imprimante conține o comandă rapidă pentru a deschide toate imprimantele de pe desktop, din bara de activități sau din meniul Start. De asemenea, puteți crea comanda rapidă, după cum este explicat aici .

Comutare rapidă utilizator
Comutare rapidă de utilizator conține comanda rapidă pentru comutarea utilizatorilor și exe-ul lipsă pentru Windows 10 Home. Utilizatorii Windows 10 Pro pot crea manual comanda rapidă, așa cum este explicat aici .

Activați sau dezactivați Win32 Long Paths
Activați sau dezactivați Win32 Long Paths conține fișierele de registry pentru a dezactiva (implicit) sau activați Enable or Disable Win32 Long Paths în Windows 10. Puteți face modificările și dvs., după cum este explicat aici .

Gestionați sau dezactivați imprimanta implicită
Gestionare imprimantă implicită activată sau dezactivată conține fișierele de registry pentru a activa sau dezactiva Windows 10 gestionând imprimanta implicită. De asemenea, puteți edita registrul sau puteți efectua modificările în setări, așa cum se explică aici .

Ștergeți imaginile recente din MS Paint pe Windows 10
Ștergeți imaginile recente din MS Paint conține un fișier de registry pentru a șterge lista de fișiere recente din Microsoft Paint așa cum este explicat aici .

Ascundeți meniul contextual al barei de instrumente din bara de activități
Ascundeți meniul contextual al barei de instrumente din Windows 10 conține fișierele de registry pentru a afișa sau ascunde meniul bare de instrumente atunci când faceți clic dreapta pe bara de activități. Puteți face aceste modificări manual în Registrul sau Editorul de politici de grup, așa cum este explicat aici .

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.