Cum puteți bloca Edge sau Chrome având o parolă de securitate pe Windows 10

0
19
Browser Lock

În această postare, vă vom dezvălui calea către mecanismul de blocare a browserului web Google Chrome cu parolă de siguranță. Deși nu există absolut nicio opțiune încorporată în browserul web de mai sus, veți descoperi o extensie gratuită numită Browser Lock care poate realiza acest lucru. Poate fi accesibil pentru Microsoft Edge și Firefox pe lângă Google Chrome. Odată ce browserul de internet este securizat, nicio persoană nu poate avea acces la filele deschise. Trebuie să accesați parola de securitate configurată de dvs. pentru a avea acces din nou la browser.

Protejați datele private Microsoft Edge sau Google Chrome

Puteți chiar activa această extensie să funcționeze în metoda InPrivate, astfel încât să poată bloca și ferestrele InPrivate.

Cum puteți proteja datele private browserul web Edge sau Chrome

Pentru început, montați această extensie de pe pagina web Click Aici. Aceeași extensie este concepută suplimentar pentru browserul web Chrome din Magazinul online Chrome. Deci, persoanele care folosesc browserul web Edge pot profita de aceeași extensie.

După instalare, se va deschide o filă nouă în care trebuie să vă creați un cont pur și simplu introducând o parolă, precum și adresa dvs. de e-mail curentă.

Pentru mai multe detalii urmăriți tutorialul video de mai jos:

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.