Microsoft Edge ar fi cel mai performant browser din Windows 10

2
14
microsoft-edge

Nu este un secret faptul că Microsoft a făcut tot posibilul să încerce să ridice poziția browserului Microsoft Edge într-o bestie absolută în anii anteriori, în special de la Build 2020. După un an, compania a dezvăluit un videoclip despre starea browserului pe Microsoft Edge pe parcursul convenției Microsoft Build 2021.

Animație care prezintă Sleeping Tabs în Microsoft Edge

1.bak

Noi îmbunătățiri Microsoft Edge
Personalul dezvoltatorilor de la Microsoft a definit modul în care Edge s-a îmbunătățit până acum pentru clienți și constructori. Personalul subliniază, în plus, hotărârea Microsoft de a schimba Edge, deoarece browserul implicit și retrage oficial aplicația Internet Explorer până la jumătatea anului 2022. Aceste actualizări arată clar că tehnologia mare dorește să împingă Edge la intervale nemaivăzute mai devreme sau mai târziu.

WebView2 este un factor despre care Microsoft a vorbit în ultima sa publicare de bloguri. Firma spune că WebView s-a transformat într-un banal ușor de găsit în cadre precum WPF / WinForms, Win32 C / C ++. Eforturile firmei până în prezent au făcut ca aceleași să fie accesibile în WinUI 3. Publicarea pe blog menționează în plus că Morgan Stanley intenționează să utilizeze WebView2 pentru a demonstra expertiza sa în viitor.

Folosind WebView2 și diferite științe aplicate cu aplicații native îmbunătățite, personalul de la Morgan Stanley poate acum să se bucure de scopuri native superioare. Este de remarcat prețul că WebView3 aduce multe opțiuni pe care nu le-am putut descoperi pe containerele Chromium.

Nu în ultimul rând, Microsoft clarifică faptul că WebView2 a devenit acum accesibil pentru aplicațiile WebView2. Dezvoltatorii pot selecta această caracteristică, în timp ce Microsoft face WebView Runtime accesibil în tot sistemul de operare.

Microsoft a dezvăluit în plus modul în care Edge s-a îmbunătățit în timp. Ocazional, provocarea a acceptat 5.300 de angajamente Chromium, făcând accesibilă utilizatorului final toate designurile și opțiunile noi. În plus, menționează starea Edge Origins Trials și adăugarea de PWA-uri la Microsoft Store.

Microsoft a promis că modelul Edge 91 va fi cel mai performant browser de internet pe Windows 10.

2 COMENTARII

  1. Am folosit in paralel Chrome si Edge, din perspectiva unui utilizator de Chrome cu multi ani vechime, pot spune ca Edge mi se pare peste Chrome.

    Daca continua sa imbunatateasca Chromium + sa adauge chestiile proprii ale Microfost Utile, atunci clar Edge va fi o baza in Windows 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.