Două unelte online cu care retușați și animați fotografiile statice

1
35
MODEL (web) (1)

Fotografii Retușate

Photopea este un editor foto avansat care poate procesa atât imagini raster cât și imagini vectoriale. Poate fi folosit pentru sarcini simple precum redimensionarea imaginilor, dar și pentru sarcini complexe precum proiectarea paginilor web, graficarea, redimensionarea imaginilor.

Editorul Photopea funcționează în browserul dvs. web. Puteți să-l configurați accesând www.Photopea.com. Photopea poate fi citit pe orice dispozitiv (desktop, laptop, tabletă, telefon sau alt computer), dar pentru comoditate vă recomandăm un ecran mare, un indicator (mouse sau pix) și un monitor. Funcționează precum Sketch sau Photoshop pe dispozitivul dvs.

Fotografii Animate

EXEMPLU:

Cea mai bună tehnologie de animație este licențiată MyHeritage de la D-ID, o companie specializată în restaurarea imaginilor folosind învățarea profundă. MyHeritage folosește această tehnologie pentru a anima oamenii în fotografii istorice pentru a crea imagini video realiste, de înaltă calitate.

Funcția Deep Nostalgia folosește mai multe drivere furnizate de MyHeritage. Fiecare driver este un videoclip format din gesturi și mișcări specifice. Pentru nostalgie profundă, puteți atribui driveri (gesturi și mișcări specifice) persoanelor din fotografiile dvs. și puteți crea videoclipuri scurte pentru a le împărtăși prietenilor și familiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.