Instalare Windows 11 Pro Preview pe Virtual Box

0
23
Instalare Windows 11 Pro Preview pe Virtual Box

Acest ghid vă va ajuta să parcurgeți pașii necesari pentru instalarea Windows 11 pe o mașină virtuală în computer. Gigantul tehnologic și-a dezvăluit în cele din urmă oficial cel mai recent sistem de operare la un eveniment Microsoft din 24 iunie.

Descoperiți mai multe schimbări noi pe computer ,aceasta include funcții noi, design, pictograme, ferestre reproiectate, modul întunecat și meniul de pornire. Pictograma meniului Start-Windows se deplasează acum în centrul barei de activități.

Cu toate acestea, Microsoft nu a descărcat și instalat încă acest sistem de operare pe computere, deoarece versiunea este încă în faza finală de testare.

Dar acum toată lumea poate folosi versiunea pentru dezvoltatori. De asemenea, acest ghid vă va arăta cum să instalați Windows 11 pe computer folosind o mașină virtuală.

Aceasta este o versiune beta și încă nu a fost lansată oficial. Acest lucru poate duce la erori și probleme de bază. Prin urmare, este instalat pe o mașină virtuală. Dacă ceva nu merge bine cu această versiune, poate fi ușor eliminat de pe mașina virtuală fără a afecta pc-ul.

Pasul 1: Instalați Oracle VM VirtualBox

Mai întâi de toate trebuie să instalați aplicația Oracle VM VirtualBox ,după instalare trebuie să verificați din bios dacă aveți activă funcția de virtualizare a procesorului opțiune importantă pentru masinile virtuale pe x64-bit.

Pasul 2: Descărcați imaginea iso Windows 11

Sunt mai multe variante pentru descărcarea Windows 11 ,una dintre ele ar fi prin microsoft printr-un cont de dezvoltator fiind puțin mai complicat ,însă pentru tutorialul de astăzi vă ofer o variantă simplă de descărcare prin acest Link.

(dacă nu funcționează acest link vă rog  solicitați în căsuța de comentarii alt link sau cu descărcați mai lent de pe  cele două link-uri Link1, Link2)

Pasul 3: Setare Mașină Virtuală

De la acest pas poți urmări tutorialul video de mai jos care include setari masină virtuală cât și instalarea sistemului de operare Windows 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.