Smart Defrag 7 crește performanța hard disk-ului și a computerului

1
26
Smart Defrag 7 crește performanța hard disk-ului și a computerului (web)

Dacă utilizați o combinație de SSD-uri și hard disk-uri care merg greoi ar trebuie să utilizați Smart Defrag 7 pentru a optimiza unitățile pentru performanțe maxime. Fragmentarea unității de disc este o cauză majoră a încetinirii computerului.

Smart Defrag 7 oferă o soluție avansată pentru a accelera accesul la date și pentru a îmbunătăți performanța discului cu motorul de scanare multi-thread avansat și viteza de scanare a componentelor.

Cu cât este mai ocupat spatiul pe computer, cu atât va dura mai mult pornirea și oprirea. Smart Defrag 7 poate rezolva cu ușurință această problemă. Activați funcția defragmentare timp încărcare pentru a restabili rapid fișierele de pe unitatea de disk care nu pot fi șterse atunci când mutați sistemul pentru a accelera pornirea.

Nimeni nu vrea să încerce jocuri care se incarca foarte greu, de asemenea optimizarea jocului cu Smart Defrag vă poate îmbunătăți foarte mult experiența de joc cu motorul său foarte rapid, tot ce ar trebuie să faceți este să selectați jocurile pe care doriți să le defragmentați.

TUTORIAL VIDEO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.