Smart Defrag 7 crește performanța hard disk-ului și a computerului

HomeMentenanta

Smart Defrag 7 crește performanța hard disk-ului și a computerului

Dacă utilizați o combinație de SSD-uri și hard disk-uri care merg greoi ar trebuie să utilizați Smart Defrag 7 pentru a optimiza unitățile pentru perf

Cum folosești telefonul pe post de mouse sau tastatură pe diferite gadget uri
Glary Utilities 5 program cu 20 de unelte pentru curatare sistem
Cum adaugi un utilizator fara cont la Microsoft in Windows 10

Dacă utilizați o combinație de SSD-uri și hard disk-uri care merg greoi ar trebuie să utilizați Smart Defrag 7 pentru a optimiza unitățile pentru performanțe maxime. Fragmentarea unității de disc este o cauză majoră a încetinirii computerului.

Smart Defrag 7 oferă o soluție avansată pentru a accelera accesul la date și pentru a îmbunătăți performanța discului cu motorul de scanare multi-thread avansat și viteza de scanare a componentelor.

Cu cât este mai ocupat spatiul pe computer, cu atât va dura mai mult pornirea și oprirea. Smart Defrag 7 poate rezolva cu ușurință această problemă. Activați funcția defragmentare timp încărcare pentru a restabili rapid fișierele de pe unitatea de disk care nu pot fi șterse atunci când mutați sistemul pentru a accelera pornirea.

Nimeni nu vrea să încerce jocuri care se incarca foarte greu, de asemenea optimizarea jocului cu Smart Defrag vă poate îmbunătăți foarte mult experiența de joc cu motorul său foarte rapid, tot ce ar trebuie să faceți este să selectați jocurile pe care doriți să le defragmentați.

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0