Cum blochezi un expeditor gmail care trimite mesaje nedorite

1
29
Cum blochezi un expeditor gmail care trimite mesaje nedorite (web)

Blocarea unui expeditor Gmail dacă primiți un mesaj nesolicitat este foarte ușoară ,funcționează atât pentru e-mailurile personale, cât și pentru cele din lista de corespondență, așa că nu ezitați să le blocați.

Mai întâi, încercați să anulați cu optiunea „Anulați abonamentul” dacă această variantă nu merge iată cum puteți bloca e-mailurile în Gmail dacă toate celelalte variante nu reușesc.

Mai întâi, trebuie să găsiți adresa de e-mail a persoanei / companiei pe care doriți să o blocați. Pentru acest tutorial, de test am trimis 2 e-mailuri de dimensiuni micii din alte conturi, doar ca să blocăm acest intrus fals .

În plus față de ora, data și începutul e-mailului în meniu mai există trei puncte verticale pe care Google le numește „Mai Multe”. Faceți clic pe acest buton pentru a deschide mai multe opțiuni. A șasea opțiune din meniul derulant care apare este „Blocarea” numelui expeditorului.

Veți vedea un avertisment că toate e-mailurile de la următorul expeditor vor fi marcate ca spam. Faceți clic pe Blocare sau Anulare pentru confirmare.După acestă operațiune toate emailurile de la acel expeditor se vor duce direct în spam.

Mai multe detalii vezi în tutorialul video de mai jos:

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.