Cum descarci rapid orice videoclip de pe Facebook

0
32
Cum descarci rapid orice videoclip (web)

Este important să știți cum să descărcați videoclipuri de pe Facebook de regulă partajarea videoclipurilor este unul dintre principalele motive pentru care oamenii revin pe Facebook, dar descărcarea videoclipurilor pentru vizionare offline în altă parte nu este o preocupare majoră pentru social media.

Facebook îți dă posibilitatea să înregistrezi un videoclip dacă ai un cont facebook printr-un buton numit „Înregistrați videoclipul” care se află în meniu atunci cand vrei să pui un articol, dar tot ce trebuie să faceți este să adăugați videoclipul la „Înregistrați videoclipuri” preferate pentru a fi vizualizate ulterior pe Facebook însă această regulă nu este potrivită pentru partajarea videoclipurilor individuale cu prietenii și familia care nu au un cont de Facebook sau dacă doriți să accesați videoclipuri pentru vizualizare offline.

Din fericire, există o soluție pentru acest lucru pe desktop. Companiile nu doresc să-și încarce propriile videoclipuri, deci este foarte important să nu încărcați sau să partajați materiale protejate prin drepturi de autor.

De asemenea, descărcările video private pot fi private din mai multe motive. Deci, înainte de a continua, întrebați persoana care dorește să descarce videoclipul de pe Facebook.

Iată cum puteți descărca videoclipuri de pe Facebook cu aceste avertismente:
Tot ce trebuie să faceți este să copiați link-ul videoclipului după care îl accesați în alt tab unde aici veți modifica adresa schimbând www cu mbasic vezi exemplul de mai jos sau urmărește tutorialul video pentru mai multe detalii:

ex: link videoclip: https://www.facebook.com/100001143705369/videos/526731578434444/
ex: link download: https://mbasic.facebook.com/100001143705369/videos/526731578434444/

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.