Cum să testați Windows 11 direct din browserul dvs

2
26

Vă interesează Windows 11, dar nu poți descărca o versiune de încercare ,iată cum să îl încercați fără a renunța la browserul dvs. web.

Windows 11 a fost anunțat la sfârșitul lunii iunie, dar Microsoft nu a confirmat încă data lansării noului său sistem de operare desktop. Octombrie pare mai probabil, dar acest lucru se bazează mai mult pe speculații decât pe dovezi solide.

Chiar dacă va sosi, majoritatea utilizatorilor vor aștepta până în 2022 pentru a obține o actualizare gratuită pentru Windows 10. În același timp, multe versiuni timpurii ale Windows 11 au fost disponibile pentru descărcare prin intermediul programului Windows Insider.

Acestea au fost inițial limitate la canalul experimental „Dev”, dar ulterior s-au extins la canalul „Beta” mai stabil, pe care Microsoft îl recomandă majorității oamenilor. Cu toate acestea, pot exista erori și alte erori, deci nu vă recomandăm să îl instalați pe laptop sau computer gazdă.

Dacă nu aveți un dispozitiv de rezervă Windows 10 sau nu doriți să așteptați mult timp pentru a descărca, există o alternativă.

Cum să testați Windows 11 din browserul dvs.

Un proiect open source numit „Windows 11 în React” înseamnă că simularea Windows 11 poate fi accesată folosind orice browser web. De asemenea, nu vă limitați la dispozitivele Windows, acesta poate rula pe toate platformele prin accesarea website-ului win11.blueedge.me.

Poate dura ceva timp până când pagina se încarcă, dar ar trebui să vedeți cum arată în ecranul de pornire implicit Windows 11. Acum puteți naviga și testa Windows 11 singur, deși nu toate caracteristicile sunt prezente.

Este aceasta versiunea completă a Windows 11?

Când simulatorul este încărcat pentru prima dată, „Despre Windows” va afișa toate aplicațiile care rulează în prezent: Computer, Edge, Notepad, Store, Terminal, Vscode, Whiteboard. Vă oferă o idee mai bună despre cum va arăta versiunea finală a Windows 11.

Multe modificări vizuale cheie în Windows 11 sunt, de asemenea, aici, inclusiv meniul de reproiectare și centrul de acțiune. Widgeturile și noua funcție multitasking Snap Layout sunt, de asemenea, aici.

Cu toate acestea, există multe funcții de bază care nu sunt încă disponibile. File Explorer este marcat ca „în curând” și setările nu se vor deschide deloc ,probabil in viitor o să adauge mai multe funcții dar pentru moment funcțiile si caracteristicile de bază inclusiv meniurile noi cele care apar în windows 11 sunt prezente.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.