Advanced SystemCare Ultimate full cu licență gratis un an

1
54
Advanced SystemCare

Advanced SystemCare Ultimate

Poate detecta și bloca fișierele rău intenționate datorită unei baze de date îmbunătățite de viruși, a unui sistem modern de supraveghere și a suportului de securitate al computerului în timp real.

Instrumentul avansat SystemCare Ultimate pentru PC îmbunătățește performanța și securitatea computerului. Oferă o soluție cuprinzătoare care vă va proteja sistemul de viruși, ransomware și alte programe malware și vă va păstra computerul curat, optimizat și rapid.

Advanced SystemCare Ultimate maximizează securitatea computerului cu inovații antivirus avansate Bitdefender. Aceste două instrumente nu numai că împiedică hackerii să cripteze fișiere sau să acceseze ilegal programe terțe, ci și să vă protejeze computerul de toate tipurile de viruși și malware în timp real.

În această nouă versiune, Advanced SystemCare Ultimate poate detecta tot accesul confidențial la date sensibile, poate bloca automat accesul la aplicații nevalide și poate proteja datele sensibile și poate bloca aplicațiile nevalide în ecranul modulului de confidențialitate. Software-ul Advanced SystemCare Ultimate poate împiedica automat furtul de informațiile digitale cu protecție digitală împotriva amprentelor digitale.

Mai multe detalii despre licenta si instalare vezi Aici programul poate fi descarcat de Aici .

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.