Categorii Noi Covid Status Global și Meteo

HomeȘtiri

Categorii Noi Covid Status Global și Meteo

Covid Status Global La propunerea utilizatorilor tutorialevideoit.ro care au decis că ar fi important afișarea pe site-ul nostru a unor informații de

Microsoft Edge ar fi cel mai performant browser din Windows 10
HUAWEI WATCH GT 2 baterie 14 zile
LG SIGNATURE OLED TV R tv led al viitorului

Covid Status Global

La propunerea utilizatorilor tutorialevideoit.ro care au decis că ar fi important afișarea pe site-ul nostru a unor informații despre infectarea globală/națională și date despre Meteo zilnice pe marile orașe ,am hotărât intr-un final să afișăm aceste informații prin achiziționarea a 2 plugin-uri wordpress de Aici respectiv Aici în scopul de a satisface cerințele voastre.

Pentru a accesa paginile respective înființate pentru afișarea datelor intrați pe Covid Status Global și Meteo

Categorii Noi Rată de Infectare și Meteo2 (web)

1.The Coronavirus Case Tracker este utilizat pentru a afișa actualizări live date despre Coronavirus (COVID-19) pe site / postări / instrumente WordPress.

Cu acest plugin puteți afișa date specifice fiecărei țări sau globale. Shortcode-ul vă permite să vizualizați numărul total de cazuri de infecție, deces, recuperare, nerezolvate, cazuri noi astăzi și cazuri decese astăzi în WordPress.

Pluginul oferă, de asemenea, 4 machete diferite (hartă, tabel, diagramă, text) pentru a afișa date despre coronavirus.

Categorii Noi Rată de Infectare și Meteo1 (web)

2.Elfsight Weather este un plugin web simplu, ușor de personalizat, care afișează informații meteo curente pentru orice locație de pe hartă. Introduceți orice punct cu nume, cod poștal sau coordonate. Publicul dvs. poate vedea informații actualizate despre temperatură, presiune barometrică, umiditate și vreme activă.

Acest plugin are o funcție pentru a afișa prognozele pentru săptămâna următoare sau următoarele 12 ore. De asemenea, oferă imagini de fundal tematice și caracteristici pentru aplicarea culorilor personalizate.

TUTORIAL VIDEO

COMMENTS

WORDPRESS: 0