Licență un an gratis AOMEI Backupper Pro 6.6

2
62
Licență un an gratis AOMEI Backupper Pro 6.6 (web)

AOMEI Backupper Pro 6.6

Ați pierdut vreodată dosare pline de documente importante doar pentru că sistemul dvs. de operare s-a stricat și nu i-ați făcut niciodată backup? Atunci știi deja cât de important este să protejezi datele sensibile.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți o victimă a pierderii de date și sunteți aici doar pentru a o preveni, atunci ați luat o decizie înțeleaptă. AOMEI Backupper Professional este un program puternic de backup care poate satisface nevoile dumneavoastră.

Faceți backup, sincronizați și clonați fișiere și partiții

Unul dintre aspectele pozitive ale acestui program este că a fost conceput și dezvoltat astfel încât utilizatorii să poată găsi instantaneu un anumit proces. Doar faceți clic pe tipul de operație dorit (copie de rezervă, sincronizare, clonare, restaurare) și verificați submeniurile.

De exemplu, puteți utiliza meniul de backup pentru a crea o copie de rezervă completă a sistemului sau pentru a viza zone mai mici, cum ar fi hard disk-uri, partiții sau chiar fișiere separate.

Același principiu se aplică și altor operațiuni de bază, cum ar fi clonarea sau sincronizarea – fiecare dintre acestea având metode diferite de securitate a datelor. Salvarea sau sincronizarea datelor este foarte ușoară, trebuie doar să urmați expertul de configurare și apoi să apăsați butonul Start Backup / Sync.

Instrumente suplimentare

Când deschideți lista de instrumente, veți fi uimiți să găsiți multe instrumente diferite care pot face întregul proces de backup sau alte lucruri în întregime. Luați Create Bootable, de exemplu, o caracteristică foarte simplă care vă permite să creați dispozitive bootabile atât pentru sistemele de operare Linux, cât și pentru Windows.

Pe de altă parte, unele dintre programele din această listă sunt inutilizabile. Există reclame. Aplicațiile sunt listate în secțiunea Instrumente generale, alte aplicații sunt conectate numai.
diplomă

AOMEI Backupper Professional este un program versatil care nu ar trebui să dezamăgească niciun utilizator care caută o soluție de rezervă. Cu o interfață ușor de utilizat și multe funcții, AOMEI Backupper Professional poate deveni cu ușurință mediul dvs. preferat pentru orice scop de backup / sincronizare / clonare.

Descarcă soft de Aici vezi detalii Aici

TUTORIAL VIDEO

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.