Ghid pentru organizarea marcajelor Chrome dezordonate

0
16
Ghid pentru organizarea marcajelor Chrome dezordonate

Organizarea marcajelor Chrome

Organizarea marcajelor în Chrome este o problemă majoră iar dacă nu sunteți la curent, veți descoperi rapid că aveți linkuri fără valoare de luni de zile și nu aveți timp (sau interes) pentru ele.

Tratamentul este dificil, dar nu imposibil. În acest ghid, voi discuta despre câteva dintre tehnicile pe care le puteți folosi pentru a evita să vă simțiți copleșiți de marcaje ,link-uri care îți umple bara de marcaje peste limită.

În general toți avem tendința să adăugăm în bara de marcaje link-urile interesante grămadă unul după altul până când la un moment dat umplem bara de marcaje.

Si se ascund sub marcatorul >> ,odată ascunse ne pierdem interesul de a le accesa și ca atare ai sa accesezi doar ce este vizibil.

In browserul chrome ai posibilitatea să creezi foldere pentru bara de marcaje în sensul de a organiza mai bine marcajele.

Personal merg pe o schemă bine definită ,creez mai multe foldere cum ar fi:
WEB,SOFTWARE,COMENZI,PLĂȚI,HOST,FILME și tot așa .

In aceste foldere adaug marcajele care interesează și cele ce reprezintă categoria în sine astfel simplific bara de marcaje și totodată ești organizat în vederea accesării link-urilor.

În tutorialul video de mai jos aveți mai multe detalii despre organizarea marcajelor.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.