Bitdefender Antivirus Free Edition va fi retras

0
19
Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition va fi retras la finalul anului 2021

Bitdefender a anunțat recent că va întrerupe instrumentul său antivirus gratuit începând cu 31 decembrie 2021. Bitdefender Free Anti-Virus Edition este prima opțiune de protecție antivirus gratuită disponibilă. Dar, în curând, utilizatorii acestui software vor trebui să caute în altă parte sau să aleagă dintre unele programe antivirus plătite precum Bitdefender.

Într-un email către clienții săi, Bitdefender a anunțat că va retrage antivirus-ul gratuit si au explicat de ce s-a ajuns aici.
Într-un e-mail, ei au raportat despre schimbările din industria securității și numărul de dezvoltări de produse și planuri de dezvoltare despre care au fost întrebați.

Declarația de pe site-ul oficial al companiei de software descrie următoarele:

„Bitdefender își apreciază clienții și baza de utilizatori; toți utilizatorii noștri Bitdefender Antivirus Free vor primi în mod privat (prin e-mail) o ofertă specială cu reducere pentru Bitdefender Total Security. Toți utilizatorii gratuiti ai Bitdefender vor primi o ofertă specială pentru o versiune redusă a aplicației Total Security a companiei.”

Probabilitatea evidentă din spatele acestei decizii este progresul recent al Windows Defender încorporat de la Microsoft. Software-ul antivirus este acum mai bun ca niciodată și poate satisface nevoile majorității utilizatorilor.
Acest lucru, la rândul său, elimină nevoia de a instala software antivirus de la terți.

Când a fost întrebat dacă Bitdefender Free este disponibil pentru utilizare ulterioară, administratorul Bitdefender a subliniat următoarele:

„Ne revizuim în mod constant portofoliul de produse pentru a ne asigura că tehnologiile pe care le includem în aceste produse sunt suficiente pentru a menține utilizatorul în siguranță în toate circumstanțele. Din păcate, produsul nostru antivirus gratuit nu mai îndeplinește standardele noastre mai înalte decât oricând.”

Puteți citi recenzia sa completă pe community.bitdefender.com.

Persoanele care folosesc în prezent acest software antivirus gratuit nu vor fi abandonate. Compania a anunțat că va continua să ofere asistență tehnică utilizatorilor existenți până la 30 iunie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.