Dezinstalare completă a unui program inclusiv din regiștri

1
61
Dezinstalare completă a unui program inclusiv rămășițe din regiștri

Dezinstalare în mod normal o faci cu caracteristica ”Add or Remove Programs” din Windows 11 sau 10 se va dezinstala o parte din program si anume fișierele de bază.

În spatele acestei acțiuni va rămâne o grămadă de fișiere ascunse prin regiștri pe care nu ai să le vezi în C:\Programs File.

Aici intervine Revo Uninstaller care scanează foarte adânc înlăturând tot ce aparține de acel program inclusiv din regiștri.

Windows-ul devine mai aglomerat atunci când în urma dezinstalarii standard rămâne fișiere inutile în partitia c: ,uneori în documents ,în registri ,în temp și tot așa.

Aceste fișiere sunt inutile pentru utilizator însă sunt utile pentru cel care a realizat softul și anume la o reinstalare softul respectiv va cunoște setările anterioare și le va aplica.

Initial te intrebi la un program trial care expira după o perioada ,să zicem că îl dezinstalezi și apoi îl reinstalezi ai să rămâi surprins că el va cunoaște câte zile mai sunt până la expirare.

Fix de asta este necesar și nu numai să facem o dezinstalare completă cu Revo Uninstaller care este portabil și curăță  prin dezinstalare totul ce este legat de acel program.

Modulul de dezinstalare este funcția principală de la Revo Uninstaller atunci când programul nu se dezinstalează în mod normal sau când bănuiți că programul nu a fost dezinstalat complet.

Acționând ca o alternativă la caracteristicile încorporate ale Windows, Revo Uninstaller rulează mai întâi un dezinstalator intern și apoi scanează datele rămase.

Făcându-l cea mai bună opțiune pentru îndepărtarea fișierelor inutile care rămân după procesul standard de ștergere.

TUTORIAL VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.