Windows Media Player reproiectat pentru Windows 11

1
25
Windows Media Player

Windows Media Player reproiectat

A trecut mult timp de când Microsoft nu a lansat o nouă versiune de Windows Media Player, dar această situație este pe cale să se schimbe.
În trecut, compania sa concentrat pe o singură aplicație, mai degrabă decât pe un singur instrument care poate gestiona toate formele de media.

De exemplu, avem Groove Music pentru a asculta muzică, podcasturi etc. în plus, există aplicații video pentru vizionarea de filme, emisiuni TV și alt conținut bazat pe video.

Apoi, Windows Media Player este încă într-o stare clasică pentru oricine dorește încă să-l folosească ,după o postare recentă pe blog, Microsoft pare să-și fi schimbat tactica. Compania a declarat că lansează un nou Windows 11 Media Player pentru Windows Insiders pe Dev Channel.

„Am conceput un nou player media pentru a vă permite să ascultați și să vizionați conținut multimedia mai elegant pe Windows 11. Suntem cu adevărat bucuroși să îl prezentăm tuturor! Playerul media vă prezintă colecțiile locale de muzică ,videoclipuri și funcționează cu noul aspect al Windows 11 și se completează unul pe celălalt”, a spus Microsoft.

1 (Web)
Sursa Foto : https://blogs.windows.com

Judecând după fotografiile pe care le-am văzut, este sigur să spunem că noul Windows Media Player pentru Windows 11 arată foarte atractiv. Există încă elemente ale versiunii vechi, dar, în general, acesta este ceva nou și este planificat să permită utilizatorilor Windows 11 să reda conținut media la fel de ușor ca înainte.

Microsoft a confirmat că persoanele cărora le place încă să folosească versiunea mai veche a Windows Media Player nu vor avea probleme în a o accesa în viitor. Acest lucru se datorează faptului că va continua să fie disponibil în instrumentele Windows.

2 (Web)
Sursa Foto : https://blogs.windows.com

Alte intrebari? Ei bine, aplicația nu poate reda conținut din locații din rețea, dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece Microsoft este conștient de această problemă. În plus, utilizarea caracterelor accentuate pentru a sorta conținutul bibliotecii, editarea metadatelor albumului și a elementelor interfeței cu utilizatorul care nu vă respectă preferințele temei poate avea, de asemenea, un impact.

Actualizările viitoare vor rezolva fără îndoială problemele de mai sus. Cu toate acestea, dacă nu sunteți genul de persoană căruia îi place să stea deoparte, vă sugerăm să așteptați lansarea publică oficială.

Mai multe detalii vezi pe blogul Windows.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.