Windows Repair Toolbox repară Win11/Win10

0
28
Windows Repair Toolbox repară Win11-Win10

Windows Repair Toolbox repară Win11/Win10

Dacă ați constatat că computerul dvs. a încetinit recent și performanța sa s-a deteriorat constant, este timpul să ștergeți e-mailurile nedorite și alte programe învechite care vă blochează resursele.

Windows Repair Toolbox este un utilitar portabil gratuit care conține un pachet simplu ce oferă o gamă largă de instrumente care vă ajută să monitorizați, să curățați, să optimizați, să modificați și să reparați procesele intermitente care vă încetinesc sistemul.

Vine cu o mulțime de instrumente pentru a monitoriza, modifica și repara.
Instalarea este foarte ușoară, mai ales că poți să dezarhivezi arhiva oriunde pe hard disk.
Trebuie să vă asigurați că aveți spațiu liber, deoarece instrumentul va crea un folder special pentru a stoca programele descărcate.

Utilitarele portabile ce le poate descărca Windows Repair Toolbox sunt:

Utilitare informatii și verificare Hardware
-HWiNFO, CPU-Z, GPU-Z, Crucial S.S, Fumark, RAMExpert, MemoryDiag, Disk Info, GSmartCrt, Stress Test, BattervInfo

Utilitare de back-up și recuperare
-FastCopy, Recuva, Back4Sure, Lic.Crawler, CloneApp, DMDE

Utilitare de dezinstalare
-Revo, AVRemoval, UltraSearch, Reg.Seeker, DDU, Java Uninst

Utilitare Windows
-CHKDSK, Task Manager, DISM/SFC, DiskCleanUp, Event Viewer, Reliabity

Utilitare reparare Windows
-Comp IntRep, FixPrintSpooler, WinRepairAIO, NetRepairAIO, Troubleshoot, Office Uninst, Acount Fixer, FreeFixer, SFCFix, FRST, Porc Explorer, Autorun

Utilitare eliminare Malware
-Rkill, TDSSKiller, Microsoft, Emsisoft ,Kaspersky, ESET, HitmanPro, RogueKiller, Malwarebytes, AdwCleaner, Norton PE, Dr.Web.

Mai conține și alte utilitare care pot fi descarcate insa pentru un moment acestea sunt cele mai importante.

Deși nu este impresionantă, interfața grafică este curată și prezintă mai multe instrumente bine organizate, în funcție de capacitatea fiecăruia pentru care este proiectată.

Astfel, puteți alege dintr-o mare varietate de monitorizare hardware, backup și recuperare, reparare, dezinstalare, îmbunătățire Windows și alte instrumente pentru a vă ajuta să configurați comportamentul sistemului de operare.

Vă ajută să vă mențineți computerul liber de malware
Dacă aveți motive să credeți că încetinirea sistemului de operare se datorează unei infecții cu virus, atunci veți fi bucuroși să aflați că această aplicație vă oferă mai multe soluții pentru a elimina caii troieni, programele spion și alte programe rău intenționate.

După ștergerea virusului problematic sau PUP, puteți verifica dacă operațiunea a afectat integritatea fișierului deteriorat. Din nou, dacă nu sunteți mulțumit de aplicația recomandată, atunci puteți urma pașii din fila instrument personalizat pentru a adăuga propria dvs.

Un program util care vă menține computerul în stare perfectă
Luat împreună, utilitarul include o varietate de instrumente care vă pot ajuta să curățați, întrețineți, reparați, să faceți backup și alte soluții software care vă pot ajuta să vă mențineți computerul să funcționeze fără probleme.

Tutoriale Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.