FxSound crește volumul, basul și calitatea sunetului

0
21
FxSound

FxSound

Un software gratuit conceput să îmbunătățească calitatea audio a sistemului de operare corectând limitările dispozitivelor și fișierelor audio.

Este conceput pentru a oferi o creștere dinamică, dar controlată a volumului. Suprimă vârfurile dăunătoare, astfel încât ascultarea să nu fie prea obositoare ,cu același impuls, asta înseamnă că poți crește volumul fără distorsiuni.

Cum poate ajuta FxSound cu fișiere muzicale?

Fișierele muzicale, chiar și cele etichetate „de înaltă calitate”, au anumite dezavantaje. Unele dintre datele originale sunt extrase pentru a gestiona mai ușor dimensiunea fișierului.FxSound vă ajută cu cea mai fină trecere și ieșire audio posibilă. Puteți utiliza apoi EQ-ul vizat pentru a prelua zonele comprimate și a readuce muzica la forma corectă.

Cum poate ajuta FxSound cu jocurile?

Jocurile video sunt unul dintre cele mai bogate și saturate scenarii de sunet pe care le vei întâlni. Muzica, efectele sonore, sunetele ambientale, procesarea spațială, stimulii sonori, avertismentele, indicatoarele și dialogurile sunt introduse prin căști sau difuzoare. FxSound oferă sunet pentru jocuri la o rată de biți mai mare decât aproape orice placă de sunet digitală.
Cu EQ și efecte, te poți bucura de o experiență mai lină, mai bună și mai clară din jocurile tale preferate.

Cum poate ajuta FxSound la transcriere?

Trebuie să transcrieți rapid și în siguranță pentru a evita să vă faceți probleme trebuie să vă protejați urechile ,și aveți nevoie de fișiere audio curate și de înaltă calitate, din păcate, nu toți clienții au o audiție egală și trebuie să lucrați cu un sunet uimitor.

Acest lucru face dificilă înțelegerea și transcrierea, iar creșterea volumului pentru a afla ce se spune vă poate afecta auzul în timp.
FxSound poate rezolva toate aceste probleme concentrânduse pe gama de frecvență a vocii umane și reducerea sunetului.

Si mai multe detalii urmărește tutorialul video de mai jos.

Tutorial Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.