Cum se instalează noul Media Player pe Windows 11

1
53
Media Player pe Windows 11

Media Player pe Windows 11

Microsoft a testat deja o nouă versiune de Media Player pe Windows 11, care înlocuiește Groove Music, dar va fi disponibilă numai pentru dispozitivele înregistrate cu Windows Insider. Cu toate acestea, puteți descărca și instala cea mai recentă previzualizare a versiunii stabile Media Player în Windows 11.

Noul Media Player are o nouă interfață care urmează limbajul de design Windows 11. Noua interfață are colțuri rotunjite, elemente semi-transparente și acceptă modurile de culoare închisă și deschisă.

Aplicația acceptă redarea audio și video. Ca parte a setului de caracteristici, este destul de simplu. Puteți să vă creați propriile liste de redare și să aveți suport pentru arta albumului și informațiile despre artist. De asemenea, aplicația caută și adaugă automat toate folderele cu muzică și videoclipuri stocate local pe computer.

Pentru a instala un noul player media în Windows 11, urmați acești pași:

Deschideți site-ul web https://store.rg-adguard.net/.

Introduceți acest link: https://www.microsoft.com/en-us/p/groove-music/9wzdncrfj3pt selectați Fast și faceți clic pe Verificare.

Faceți clic pe linkul Microsoft.ZuneMusic_11.2111.54.0_neutral_ ~ _8wekyb3d8bbwe.msixbundle pentru salvarea pachetului aplicației (35 MB).

Descărcați media player

Notă: browserul dumneavoastră poate refuza descărcarea fișierului. Prin urmare, trebuie să forțați o descărcare manuală utilizând opțiunea Continuare. Deschideți folderul Descărcări.

Faceți dublu clic pe fișierul Msixbundle pentru a actualiza noul player media.

Faceți clic pe butonul Actualizare.

Windows 11 instalează Media Player

Pentru mai multe detalii urmează tutorialul video de mai jos

Tutorial Video

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.