Smart Game Booster optimizează jocurile

1
30
Smart Game Booster

Smart Game Booster

Este un instrument de optimizare a jocului ușor de utilizat, dar eficient, care este esențial pentru orice jucător care dorește o experiență de joc mai fluidă.

Ajută la creșterea ratei de cadre pe secundă și la îmbunătățirea performanței procesorului pentru performanțe superioare cu un singur clic și afișează în timp real temperaturile CPU și GPU în timpul jocului.
Smart Game Booster accelerează FPS-ul valorificând întregul potențial al procesorului și al GPU-ului pentru o animație mai fluidă ,cu mai puțină latență și mai puține resurse ale sistemului. Făcând clic pe butonul Boost, vă veți îmbunătăți considerabil experiența de joc.

De asemenea, puteți modifica viteza de redare selectând opțiunile din Setări care trebuie îmbunătățite.

Smart Game Booster stabilizează sistem-ul PC pentru a preveni blocările recurente. De asemenea, vă pune automat computerul în modul joc, dezactivând programele de fundal, eliberând mai multă memorie și actualizând driverele.

Hackerii de programe malware, de sistem și parole vă pot accesa sistemul și vă pot urmări conturile jocurilor online. Smart Game Booster oferă funcții antivirus și firewall pentru a vă proteja sistemul.

În plus, o simplă scanare poate ajuta la eliminarea potențialelor amenințări de scurgere a confidențialității și la menținerea contului de jocuri în siguranță.

Programul îl găsești Aici și licentă 6 luni Aici

Tutorial Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.