WinDirStat găsește fișiere ce ocupă spațiu

0
18
WinDirStat găsește fișiere ce ocupă spațiu

WinDirStat

Unitățile sau spațiul de stocare se va umple în timp, pe masură ce voi instalați în pc aplicații . Și este adesea greu de observat unde se duc aceste fișiere până când le cauți în mod activ. Acest lucru se datorează faptului că și fișierele mici, dacă sunt mai multe, pot ocupa spațiul de stocare.

Căutarea fișierelor este o muncă costisitoare de multe ori nu găsești acele fișiere care ocupă mai mult spațiu. Așa că poți utiliza WinDirStat, o aplicație open source, care prezintă alocarea spațiului de stocare în diverse moduri, folosind o listă de foldere și extensii sau prin Treemap.

Interfața funcțională a aplicație open source
Un design plăcut light ce prezintă următoarea structură:
– liste de foldere și extensii în partea de sus și o hartă arborescentă dedesubt.
– lista de foldere oferă informații detaliate despre spațiul ocupat de fișiere și foldere de pe hard disk-uri într-un aspect ramificat.
– opțiunea de a rula linia de comandă în locația unui anumit fișier direct din aplicație.

Astfel am aflat că aveam o mulțime de fișiere în Coșul de reciclare pe care nu le-am șters încă, dar mai avem si un spațiu de 73 gb ocupat prin c\:User/doc/temp/. Pentru a compila aici, lista de suplimente oferă o altă modalitate de a fi mai eficient: am constatat că am aproximativ 73 GB de fișiere .png stocate convenabil de aplicația steam undeva în temp.
Sincer nu m-as fi gandit că se ascunde acolo ,folosind WinDirStat le-am gasit imediat.

Treemap, modalitatea de a vedea totul
Treemap ocupă partea inferioară a întregului aspect, poate fi considerată vârful acestui program. Cu vizualizarea structurată pe care o oferă, puteți vizualiza mai bine conținutul unităților dvs.

Elementele mai mari din Treemap ocupă mai mult spațiu și făcând clic pe acel element, veți ajunge direct la dosar. Se integrează cu o listă de extensii, astfel încât să puteți identifica mai ușor ce tipuri de fișiere au mai mult spațiu de stocare.

WinDirStat vă oferă statistici valoroase despre depozitare, interfața funcțională și elemente complexe diferențiate prin culori, ceea ce îl face mai ușor de utilizat și oferă suficientă informație pentru aproape toată lumea.

Tutorial Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.