IObit Uninstaller 11 un an licență program puternic pentru dezinstalare

2
63
IObit Uninstaller 11 un an licență

IObit Uninstaller 11 un an licență

Sistemul Windows 11 rulează lent după instalarea pachetelor software? Ați instalat vreodată un program bundleware care s-a intins prin tot pc-ul? IObit Uninstaller 11 poate să rezolve complet aceste probleme.

Este conceput pentru a elimina rapid orice program nedorit cu toate fișierele asociate de prin regiștri pentru un sistem sigur, rapid și ușor.

Programs Files, Folderele, registrele sau orice alte locații cu resturi pot fi scanate și vizualizate dintr-o privire, astfel încât să puteți elimina cu ușurință tot ce a mai rămas în urma aplicațiilor.

Tehnologia puternică de dezinstalare vă permite să eliminați orice program. Doar faceți clic dreapta pe pictograma fiecărei aplicații și faceți clic pe „Powerful Install”, se va efectua dezinstalarea completă.

Barele de instrumente și pluginurile rău intenționate vă pot înregistra sau fura datele de navigare și, de asemenea, le pot încetini. IObit Uninstaller 11 poate elimina pluginurile și barele de instrumente ale browserului pentru a vă proteja confidențialitatea.
Și baza de date avansată poate identifica multe plug-in-uri și bare de instrumente rău intenționate în Chrome, Firefox, Edge și Internet Explorer.

În plus, un nou bloc de notificări ptr browser va ajuta utilizatorii să dezactiveze notificările pop-up enervante atunci când navighează online, oferindu-vă un mediu online mai fluid.
Așadar în acest tutorial vă oferim o variantă prin care aveți o licență gratuită pentru un an ,ptr că este un giveaway limitat nu stați pe gânduri descărcați programul și activați licența ,vezi mai multe detalii Aici .

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.