Advanced SystemCare PRO 15 licență 6 luni

1
184
Advanced SystemCare PRO 15

Advanced SystemCare PRO 15

În acest tutorial video vă ofer posibilitatea pentru a beneficia de Advanced SystemCare PRO 15 gratuit 6 luni printr-un giveaway de la această adresă Click Aici  ,acest utilitar în mod normal costa 29,99$ acum la reducere 16,77$ pentru un an ,vezi această adresă  Click Aici dacă dorești să il achizitionezi pe o perioadă de un an.De asemenea urmăriți tutorialul video pentru instrucțiuni ample de activare a utilitarului.

Cu toate acestea dacă vrei să prelungești licenta de la 6 luni până la un an gratis vezi mai jos licența click pe plus:

Advanced SystemCare 15 Pro este un sistem de optimizare a sistemului all-in-one, care ajută utilizatorii să curețe și să optimizeze cu ușurință PC-urile.

Acest software Windows vă ajută să curățați fișiere ce încalcă confidențialitatea cât și fisiere inutile ,să optimizați PC-ul și să vă protejați de virusi si spyware.

Avansat SystemCare 15 își propune să ofere utilizatorilor PC-uri mai stabile și mai rapide cu modul Smart Scan AI ,curățarea fișierelor junk mari și startup ,actualizarea de aplicații și alte 10 instrumente au fost îmbunătățite.

Aceste instrumente vă permite să vă optimizați mai mult calculatorul, astfel încât PC-ul dvs. să fie inteligent și ușor.

Alte acțiuni importante sunt
-Curățarea comenzilor rapide inadecvate,
-Urmărire a confidențialității și ștergerea spyware
-Optimizare viteză internet
-Verificare erori disc sau alte modificări de sistem cât și găurile de securitate.

Pentru sisteme avansate:
Cu o creștere avansată a interfeței cu utilizatorul, o nouă versiune de Advanced SystemCare acceptă Windows 11 și este cel mai probabil cu mai multă experiență de interacțiune vizuală și adăugând multe caracteristici noi pentru a vă optimiza și proteja computerul.

În cele din urmă, protejați noul sistem prin protecția browserului și protecția informațiilor personale ,protecția contra virușilor cât și spyware precum și alte riscuri online.

Tutorial Video

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.