Email care expiră ce nu poate fi copiat,descarcat sau redirectionat

0
36
Email care expiră ce nu poate fi copiat

Email care expiră ce nu poate fi copiat

Gmail a introdus „Modul confidențial” pentru a îmbunătăți securitatea confidențialității e-mailului. Acum puteți trimite e-mailuri confidențiale, iar destinatarii nu le vor putea folosi în mod greșit – într-o oarecare măsură.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre modul confidențial al Gmail și despre cum îl puteți utiliza atât pe computerul client, cât și pe aplicația mobilă.

Ce este Gmail Confidential?

Modul confidențial este o caracteristică care protejează e-mailurile de redirecționare, copiere, imprimare și descărcare. Expeditorul poate decide și data de expirare a e-mailului confidențial – de la o zi la 5 ani.

E-mailul va deveni automat inutilizabil sau va expira, cu alte cuvinte, după durata selectată.

O altă caracteristică de securitate în modul confidențial este codul de acces. Expeditorul poate decide dacă destinatarul trebuie să introducă o parolă SMS pentru a deschide un e-mail confidențial.

Google permite toate parolele pentru e-mailurile confidențiale cu această funcție. În plus, expeditorii pot restricționa accesul la e-mail și îl pot actualiza dacă este necesar.

Restricții în modul privat Gmail.

În timp ce modul confidențial al Gmail este o măsură de securitate, există câteva găuri în această funcție. În mod tradițional, destinatarii nu vor putea să redirecționeze, să copieze, să imprime sau să descarce conținutul e-mail-urilor în modul privat, dar pot efectua aceste funcții folosind instrumente rău intenționate de pe computerul lor.

Principalul defect al modului confidențial al e-mailului sunt capturile de ecran. Acest mod nu protejează e-mailurile sau atașamentele clasificate de a fi scanate, fotografiate.

Avertismentele stricte și momentele de încredere pot ajuta la prevenirea acestei încălcări a securității, în ciuda e-mailurilor confidențiale.

Ca măsură preventivă ar fi și introducerea unei parole prin sms ,practic nu poti deschide continutul email-ului fără acea parolă.

Inițial atunci când optezi pentru trimiterea unui email cu notă confidențială ai posibilitatea să setezi o parolă ce va fi trimisă pe numărul de telefonul a persoanei care receptionează mesajul ,aceasta o va folosi la deschiderea e-mail-ului.

Cu toate acestea nu vă sfătuim să trimiteti date despre carduri bancare sau alte documente cu caracter sensibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.