Kodi v19.4 Matrix instalare și setare pentru colecție ta de filme

1
139
Kodi v19.4 Matrix

Kodi v19.4 Matrix

Pentru cine nu știe Kodi este o aplicație de redare media gratuită și open source dezvoltată de Fundația Kodi, un consorțiu de tehnologie non-profit.

Kodi este disponibil pentru pc-uri și mai multe sisteme de operare cât și platforme hardware cu o interfață de utilizator elegantă la utilizarea cu telecomandă pentru televizoare sau alte gadget-uri ,mediaplayere care permite instalarea.

Permite utilizatorilor să redea cele mai multe tipuri de videoclipuri, muzică, podcasturi și alte fișiere media digitale și să vizualizeze mediile de stocare locale și de rețea cât și internet.

În acest tutorial o să instalez versiunea Kodi v19.4 Matrix ,de altfel fiind ultima versiune la acest moment ,după care facem câteva setări pentru interfață ,limbă și pregătirea meniurilor kodi pentru adăugarea unor filme de pe un hdd colecție personală etc.

Kodi v19.4 Matrix poate face o grămadă de chestii cum ar fi adăugare ip tv ,filme ,muzică ,radio ,vremea și altele probabil în tutorialele viitoare o să vă arăt cum se setează fiecare categorie în parte ,astăzi ne oprim doar la câteva din ele până ne acomodăm cu această versiune proaspăt lansată.

Ca atare dacă ai o colecție de filme cu Kodi o faci să fie mult mai superioară ,deoarece acesta printr-o simplă scanare îți adăugă filmelele cu coperți ,trailer ,informații suficiente și descriere.

Mai mult decât atât se poate seta să îți caute subtitrările automat după titlul filmului în caz că ai omis să o descarci acolo unde este filmul ,și multe alte opțiuni cu care poți face o grămadă de lucruri.

Așadar pentru mai multe detalii urmărește tutorialul video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.