Configurare Tv-Live Kodi v19.4

0
432
Tv-Live Kodi v19.4

Tv-Live Kodi v19.4

Acest ghid video vă va îndruma spre pașii necesari pentru a configura o listă de redare IPTV în Kodi 19.4 Matrix cu Simple IPTV client. Cu acesta, puteți viziona mii de canale TV în direct în centrul media kodi dacă folosiți un playlist m3u valabil.

Kodi a câștigat loialitatea a mii de utilizatori din întreaga lume prin capacitatea de a reda orice conținut multimedia, în același centru media într-o gamă largă de formate, cum ar fi imagini ,video și capacitatea de a adăuga multe suplimente.

Cea mai recentă versiune de Kodi a fost lansată recent pentru utilizatori in faza finală ca Kodi v19 Matrix. Potrivit dezvoltatorilor, această versiune abordează, printre altele, problemele de securitate.

PVR (video recorder) a fost, de asemenea, îmbunătățit în multe privințe, deoarece îmbunătățește utilizarea în ceea ce privește notificările viitoare de înregistrări, widget-urile ecranului de pornire, comenzile de navigare și dialog, meniurile contextuale ,numerotarea și sortarea canalelor.

Au fost observate și alte îmbunătățiri, cum ar fi controlul EPG; îmbunătățirea dialogului informațional; îmbunătățirea gestionarii PVR prin API.

Aceasta înseamnă că Kodi vă permite să vizionați și să înregistrați TV în direct dintr-o interfață grafică de utilizator. Funcționează cu multe backend-uri populare (configurații pe server), inclusiv MediaPortal, MythTV, NextPVR, Tvheadend, VDR, Windows Media Center și multe altele.

În secțiunile viitoare a tutorialului video, vom vedea cum puteți viziona canale Kodi Live TV folosind lista de redare M3u [URL / FILE]. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să instalăm add-on-ul clientului PVR.

Din fericire, se află în magazinul oficial Kodi. Prin urmare, problema compatibilității Python 3 este anulată.

Așadar configurarea integrală este explicată in tutorial ,ca exemplu am folosit o listă m3u de la providerul nostru local care ne oferă tv contracost ,pe internet găsiți și alte liste gratuite însă nu o să aveți garanția că va funcționa tot timpul corect.

Inițial acest tutorial este mai mult informativ care pune în evidență modalitatea de adăugare a tv-ului live pe Kodi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.