Ventoy o nouă soluție USB multibutabilă

0
74
Ventoy o nouă soluție USB multibutabilă

Ventoy multiboot iso

Dacă vrei un stick care să contină mai multe imagini iso cum ar fi pentru linux, windows sau alte distribuții după care să instalezi sisteme de operare s-au unelte de reparare ,scaner de virusi…etc, atunci articolul de mai jos este pentru tine.

Ventoy este un instrument gratuit folosit pentru a scrie fișiere imagine, cum ar fi fișiere .iso, .wim, .img, .vhd (x) și .efi, pe medii de stocare, unități flash USB bootabile.

Odată ce Ventoy este deja instalat pe o unitate USB, nu mai este necesar să reformatați unitatea pentru a fi actualizată cu noile fișiere de instalare; doar copiați fișierele .iso, .wim, .img, .img (x) sau .efi pe o unitate USB și porniți direct de pe ea.
Utilizatorul Ventoy va vedea un meniu de pornire pentru a selecta unul dintre aceste fișiere.

Aceasta unealta este foarte utila deoarece nu este necesar sa faci cate un stick usb pentru fiecare distributie ,pur si simplu descarci imaginile iso de care ai nevoie si le pui pe stick ,pentru mai multe imagini iso ai nevoie de un stick cu spatiul mai mare.

In acest tutorial eu am folosit un stick usb de 110 gb pentru a insera cât mai multe imagini iso de exemplu imagine iso cu: windows 11, avira, kaspersky, hiren boot cd, aomei, ubuntu, linux mint, manjaro și altele.

Ventoy este foarte flexibil si usor de utilizat pur si simplu il rulezi si ai un stick bootabil capabil să ruleze aproape orice fel de iso.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.