Instalare Windows 11 Build 22581 in virtualBox

1
44
Windows 11 Build 22581

Windows 11 Build 22581

Microsoft lansează în prezent Windows 11 Build 22581 pe dispozitivele înscrise în programele de dezvoltare și canale beta Windows Insider. Această previzualizare nu introduce multe modificări sau funcții noi, dar este o actualizare importantă, deoarece este prima previzualizare care este îmbunătățită ca parte a actualizării Windows 11 22H2. De asemenea, arată că dezvoltarea următoarei versiuni este aproape completă.

Conform jurnalului oficial de modificări, Build 22581 pentru Windows 11 oferă tuturor testerilor o nouă versiune a barei de activități pentru tabletă, care este pliabilă și îmbunătățită, inclusiv bara de activități, meniul Start, focus, explorator de fișiere, setări și multe altele.

Utilizatorii de dispozitive pe canalul beta vor avea acces la multe funcții deja disponibile pe canalul de dezvoltare, pe care compania intenționează să le aducă în versiunea 22H2. De exemplu, dacă instalați versiunea 22581, veți găsi noi funcții, cum ar fi subtitrări dinamice, un manager de activități reproiectat, meniu Start cu foldere și noi optimizări pentru tabletă.

Modificări și îmbunătățiri în Build 22581 pentru Windows 11
Următoarea este o remediere pentru Windows 11 build 22581.

Bara de activități
-Problema care a determinat ca previzualizarea barei de activități să folosească fonturi greșite pentru titlurile ferestrelor în alte limbi decât engleza a fost remediată.
-Tragerea și plasarea pe bara de activități ar trebui să funcționeze acum cu bara de activități ascunsă automată.
-Când trageți ceva în bara de activități pentru fixare, mesajele despre elementul trasat (de exemplu, afișând X dacă nu este acceptat) au acum colțuri rotunjite.
-S-a redus o problemă în care glisarea în sus pentru a minimiza bara de activități optimizată pentru tabletă ar putea face ca tabelul widget să apară în mod neașteptat.

Meniul Start
-S-a rezolvat o problemă în care caseta de căutare din partea de sus a Startului pâlpâia uneori.
-S-a remediat o problemă majoră în care ați înregistrat una dintre filele de text din meniul Toate setările glisând pentru a deschide o listă cu toate aplicațiile.
-S-a actualizat meniul contextual pentru a afișa „deplasați înainte” în loc de „mutați în sus” atunci când faceți clic dreapta pe o aplicație fixată pentru a specifica ce se întâmplă.

Focus
A fost lansată o actualizare pentru aplicația Ceas (versiunea 11.2202.24.0 și ulterioară) care rezolvă o problemă în care aplicația Ceas nu a reușit să-și actualizeze starea Windows Focus la configurarea unei sesiuni.

Explorator de fișiere
-Unele cazuri sunt selectate, unde am pierdut meniul contextual și bara de comandă (de exemplu, pentru următoarea intrare de fundal desktop din meniul contextual, dacă faceți clic dreapta pe desktop în timp ce utilizați corespondența de fundal).
-Unele coduri de copiere au depus modificări minore în unele pictograme utilizate în meniul contextual și în bara de comandă.
-Dosarele, numai materialele au alte foldere, acum afișați pictograma pentru a afișa pictograma astfel încât să poată fi menționate ca conținut în dosar în loc de o pictogramă de folder gol.
-Când utilizați opțiunea Grupului, o problemă esențială, se poate bloca File Explorer.

Input
-S-a rezolvat o problemă în care opțiunea de conversie nu funcționa în meniul contextual IME coreean.
-S-a rezolvat o problemă în care bara de instrumente IME nu s-ar afișa/ascundea corect dacă alegeți să utilizați o versiune anterioară a IME-ului japonez.
-Fiabilitate îmbunătățită a afișării tastaturii tactile pe ecranul de conectare după ce faceți clic pe câmpul PIN sau parolă după o repornire sau o actualizare.
-S-a rezolvat o problemă în care un text de pe tastatura tactilă nu putea fi citit când se folosea tema de introducere a textului „alb-negru”.
-O altă remediere a fost făcută la linkul Dimensiune și temă din Setări> Ora și limbă> Intrare> Tastatura tactilă nu funcționează. S-a redus problema în care touchpad-ul ar afișa întotdeauna textul anterior la trecerea la introducerea vocală.
Comenzile „Apăsați Enter” și „Apăsați Tab” ar trebui să funcționeze acum când utilizați intrarea vocală chineză (tradițională).
-S-a rezolvat o problemă în care mutarea touchpad-ului cu 3 sau 4 degete pentru a regla volumul nu funcționa cu dispozitivele audio Bluetooth asociate selectate.

Meniul Setari
-Modificările de sunet în evenimentele programului (de exemplu, oprirea unor sunete de sistem) ar trebui să continue în actualizările ulterioare.
-O vizualizare mai bună a pictogramei bateriei din secțiunea Setări rapide Bluetooth este îmbunătățită atunci când modul de contrast este activat.

Setări Fereastre
-Când setați focalizarea tastaturii pe desktop în vizualizarea Sarcini, chenarul care apare în jurul miniaturilor are acum colțuri rotunjite.
-S-a remediat o problemă în care trecerea mouse-ului peste pictograma de vizualizare a activității de pe ecranele secundare nu ducea la apariția meniului desktop atunci când limba de afișare este arabă sau ebraică.
-S-a rezolvat o problemă în care selectarea uneia dintre filele Microsoft Edge afișate în Snap Help ar muta fereastra din locul greșit.
-Aspectele snap ar trebui acum să se minimizeze corect atunci când trageți o fereastră peste colțul machetelor snap.
-S-a soluționat o problemă în care aspectele surprinzătoare apăreau imediat la tragerea unei ferestre în loc să afișeze doar un indiciu pentru Insiders în limba arabă sau ebraică de afișare. S-a remediat o problemă în care rotirea tabletei înainte ca animația anterioară de rotație a ecranului să se încheie ar putea cauza oprirea bruscă a animației de rotație.
-Atenuarea unei probleme în care utilizarea gestului de atingere cu trei degete pentru a micșora rapid toate aplicațiile poate determina înghețarea Windows într-o stare redusă.
-Zona din partea de sus a unei notificări în care clicurile nu ajung la fereastra principală a fost redusă în dimensiune, deci are aceeași dimensiune cu partea de notificare.
-S-a rezolvat o problemă care provoacă probleme la mutarea barei de titlu a unei ferestre maximizate prin atingere.
-S-a rezolvat o problemă în care, dacă dialogul Deschidere sau Salvare era deschis într-o aplicație și ați folosit ALT + Tab pentru a ieși din aplicație și a reveni, focalizarea de la tastatură se putea pierde.

Acces vocal
-S-a rezolvat o problemă cu blocarea accesului vocal la utilizarea comenzilor pentru a introduce text cu majuscule în aplicațiile Office.â

Narator
-Naratorul vă spune acum corect dacă există o imagine în celulele tabelului în programele Office.
-Când vorbitorul citește în Microsoft Edge în timpul scanării, el/ea nu se va opri din citit când apucă unele dintre linkurile și butoanele încorporate în mijlocul textului. B. La nytimes.com.

Manager de serviciu
-S-a rezolvat o problemă în care Managerul de activități a fost configurat pentru modul întunecat în care barele de instrumente nu afișau cu precizie setările vizuale dorite.

Alte corectii
-S-a rezolvat o problemă în care cheile hardware s-au blocat pe ecran, reducând zgomotul.
-S-a remediat o problemă care a făcut ca explorer.exe să se blocheze și să nu se inițialeze complet la prima conectare. S-au remediat alte probleme care afectau fiabilitatea Explorer.exe.
-S-a rezolvat o problemă în care Managerul de activități nu a completat descrierea coloanei de stare pe pagina de lansare a aplicațiilor.

Cum instalați Windows 11 versiunea 22581
Dacă descărcați și instalați Windows 11 build 22581, trebuie să vă partajați dispozitivul într-un canal beta sau de dezvoltare folosind setările Windows Insider din Actualizări și securitate.

După ce vă înregistrați computerul la program, puteți face clic pe butonul Verificați actualizări pentru a descărca versiunea 22581 din setările Windows Update. Cu toate acestea, dacă sunteți nou în Windows Insider, aveți nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a primi actualizarea.

Dacă aveți un dispozitiv beta și nu doriți să instalați previzualizarea 22H2, accesați Setări > Actualizare Windows > Programul Windows Insider și selectați Selectați Setări Insider pentru a schimba canalul.

Cu toate acestea este bine să folositi o masina virtuală pentru a testa această versiune ,când vă înscrieți în windows insider o să deranjați versiunea standard cu licență ,în plus versiunile beta sunt versiuni nefinalizate în lucru.

Dacă doresti să instalezi acestă versiune pe o masina virtuală urmați pașii din tutorialul video

Descărcare imagine iso – Windows 11 Build 22581

https://uupdump.net/ apoi click pe Windows 11, version 22H2 Insider Preview 10.0.22581.100 (ni_release) amd64

1.Alegeți limba.
2.Bifati versiunea Pro.
3.Click pe Create download package.
4.Salvati undeva pe desktop pachetul arhivat.
5.Dezarhivați pachetul si redenumiti folderul cu Windows
6.Acum in folderul proaspat redenumit Windows click dreapta pe uup_download_windows.cmd și selectati Run As Administrator.
7.Click More Info după care click pe Run Anyway si urmati pasii
8.In folder la finalizare o sa vedeti o imagine iso.

În timpul instalării dacă vă împiedicați de restricția TPM urmați pașii:

Bypass TPM Setări:

1.Apăsați Shift + F10 la aparitia meniului de instalare
2.Tastați în linia de comandă regedit apoi apăsați Enter.
3.Accesați Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup
4.Click dreapta pe folderul Setup și faceți clic pe New, apoi selectați Key și numiti LabConfig
5.Click pe folder LabConfig ,apoi faceți clic dreapta pe panoul din dreapta și faceți clic pe New, apoi alegeți DWORD (32 bit) Value si numiți-o BypassTPMCheck după care dublu click pe ByPassTPMCheck și modificați valoarea la 1 și apăsați OK.
6.Creați încă un DWORD și schimbați valoarea la 1 apoi denumiți-o BypassSecureBootCheck.
7.Închideți regedit ,linia de comandă și procedati la instalare.

Tutorial Video

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.