Cel mai bun antivirus gratuit 2022 Bitdefender

0
137
Bitdefender

Bitdefender Antivirus Free 2022

Bitdefender Antivirus Free Edition 2022 este foarte rapid, gratuit și include doar protecția de bază de care aveți nevoie pentru orice pc.

Antivirus gratuit ultra-rapid

Se instalează în câteva secunde ,computerul dvs va funcționa la viteză maximă, fără a încetini.Este ideal pentru pc-uri cu jocuri, editare de imagini ,video și aplicații compacte de resurse ,consumând puține resurse totodată oferind o protecție puternică.

Protector puternic și silentios pentru pc-ul tău

Bitdefender Antivirus Free Edition este un antivirus de încredere ,utilizând o abordare minimă pentru a vedea doar ceea ce este important. Indiferent dacă ești începător sau expert, computerul tău este protejat de intruși.

Scanare la cerere și la acces care rulează în fundal oferind o protecție esențială fără lucruri suplimentare și fără scanări care consumă timp ,fără întârziere bruscă, fără reclame dinadins.

Anti phishing

Cum îmi pot proteja parola în timp ce navighez pe net? Simplu: în mod implicit, versiunea gratuită a Bitdefender Antivirus detectează și blochează site-urile web de phishing care pretind că sunt de încredere în furtul datelor.

Anti frauda

Dacă ajungeți pe site-uri web frauduloase, sistemul avansat de filtrare detectează comportamentul suspect al paginilor web și împiedică ca informațiile dvs. financiare sensibile să cadă în mâini greșite.

Detectarea amenințărilor în timp real

Bitdefender Antivirus Free Edition folosește detectarea comportamentului pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile care rulează. Când detectează ceva suspect, acționează imediat.

Scanarea virușilor și eliminarea programelor malware

Un motor de scanare puternic detectează și elimină toate programele malware de la viruși și troieni la ransomware, exploit-uri zero-day, rootkit-uri și spyware.

Mai multe detalii vezi Tutorialul Video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.