Control 2 sau 4 pc-uri cu același mouse și tastatură

0
51
Control 2 sau 4 pc-uri

Control 2 sau 4 pc-uri

Dacă ai mai multe pc-uri prin casă ,și vrei să le controlezi pe toate cu un singur mouse și o singură tastatură ,atunci acest tutorial este pentru tine ,astăzi cu ajutorul aplicației Mouse Without Borders de la Microsoft o să rezolvăm controlul simultan.

Mouse Without Borders este un instrument la îndemână pentru computer creat de dezvoltatorul independent Truong Do și face parte din proiectul Microsoft Garage, care creează noi programe. Utilizatorii vor putea controla mai multe computere folosind un set de periferice pentru tastatură și mouse.

Mouse Without Borders provine din același centru de proiect Garage ca View AI și Microsoft Launcher. Este conceput pentru a completa instrumentele și caracteristicile de bază deja disponibile în Windows sau oferite de Microsoft. În acest caz, este important să poți controla ușor mai multe mașini dintr-o singură sursă de intrare.

Cum funcționează mai exact?

În zilele noastre, este obișnuit ca cineva să aibă și să folosească mai multe PC-uri / laptopuri simultan. Acest lucru poate crește productivitatea, deoarece se pot face mult mai multe în același timp. Cu toate acestea, acestă metodă adaugă o mulțime de periferice și cabluri răspândite pe birou.

Dacă vă place și doriți o modalitate rapidă și mai puțin dezordonată de a vă controla pc-urile, Mouse Without Borders vă poate ajuta.Acesta vă permite să controlați până la 4 computere cu o combinație de tastatură și mouse. Mai întâi, instalați-l pe fiecare computer pe care intenționați să îl utilizați. Decideți cine va servi ca principal și notați codul de securitate și numele computerului.Deschideți instrumentul pe celelalte mașini ale dvs. și introduceți detaliile despre ele, astfel încât să le puteți conecta.

Accesați meniul de setări și puteți configura alte opțiuni, cum ar fi partajarea cutiilor poștale între computere, țineți mouse-ul pentru a vă deplasa la alte monitoare și multe altele. Dacă doriți, există o secțiune dedicată mapării comenzilor rapide.

Pentru mai multe detalii vă rugăm urmăriți tutorialul video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.