Cum ștergeți toată memoria cache în Windows 11 pentru accelerare

0
72
Cum ștergeți toată memoria cache

Cum ștergeți toată memoria cache

Fișierele vechi sau noi temporare ,poate duce la încetinirea calculatorului ,curățarea fișierele inutile și temporare duce la optimizarea Windows-ului 11 pentru o performanță mai bună.

Fișierele cache sunt absolut necesare pentru a oferi o experiență mai rapidă a utilizatorului. Dar există momente când doriți să ștergeți memoria cache, mai ales când aveți probleme cu o versiune nouă / actualizare a unei pagini web sau dacă sunt depozitate in RAM.

Ștergerea fișierelor cache poate îmbunătăți ,de asemenea ,performanța PC-ului ,în special atunci când spațiul de memorie RAM și depozitare sunt considerabil ocupate. Acesta este ,unul dintre motivele pentru care PC-ul dvs. are nevoie de o repornire periodică, deoarece resetează cache-ul sistemului în mod corect.

Dar nu vă faceți griji, deoarece fișierele cache din sistemul dvs. sunt destul de ușor de eliminat. Acest articol descrie diferitele tipuri de cache disponibile pe sistemul dvs. și cum să le eliminați.

1.Windows+R deschideți Run în această căsuță si scrieti:

temp

Apăsați tasta Enter și ștergeți toate fișierele.

2.Windows+R deschideți Run în această căsuță si scrieti:

%temp%

Apăsați tasta Enter și ștergeți toate fișierele.

3.Windows+R deschideți Run în această căsuță si scrieti:

prefetch

Apăsați tasta Enter și ștergeți toate fișierele.

Prefetch este o caracteristică folosită în Windows 11 pentru a stoca date specifice despre rularea aplicațiilor și pentru a accelera lansarii aplicațiilor ,uneori o curățare va ajuta sistemul.

4.Windows+R deschideți Run în această căsuță si scrieti:

wsreset

Apăsați tasta Enter se va deschide cmd ,așteptați până când apare Microsoft Store.
Comanda de mai sus curăță cache pentru Microsoft Store.

5.Accesati calea C:\Windows\SoftwareDistribution\Download și ștergeți ce se află în acest folder.
Windows 11 aici stochează temporar fișierele necesare pentru a instala noi actualizări care uneori sunt extrem de mari.Ștergerea este în siguranță deoarece windows întodeauna își va descărca fișierele lipsă pentru noi update-uri.

6.Ultima acțiune este curățarea istoricului în browsere de regulă cu comanda CTRL+H deschideti meniul pentru ștergerea fișierelor cookie și temporare ,aici va trebui să bifați cu atenție opțiunile de ștergere pentru a nu șterge parolele și formularele de autocompletare cel mai indicat este să urmăriți tutorialul video înainte de a face vreo acțiune de mai sus.

Tutorial Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.